Varm høne

Husker en gang i delikatessedisk-køen på Superland, det lokale supermarkedet ved Fantoft studentby. Lang kø. En studentkompis stod før meg i køen. Da det ble hans tur, presterte han å si til den pene, unge jenta bak disken: “Har du ei varme høna?” Han skulle kjøpe grillkylling. Rødming og pinlig taushet i noen sekunder, så allmenn latter.
Akk ja, årtier siden. I dag hadde han vel blitt anklaget for sextrakassering…

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , ,

Leave a Reply