Godt nyttår, etc….

Godt nyttår, folkens, og takk for det gamla.  Ja, man er på vei tilbake igjen.  :-)

3
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized

4 comments


  1. Godt nyttår her også ! Bloghog, denne sensurfrie oasen har vært påfallende støyfri leenge nå, men ikke desto mindre så er portalen fullfinansiert ut 2017, og vil fortsette å være det. Så du oppfordres herved til å huske det den dagen du føler for å publisere noe vovet og grafisk på Feigbook :)

    • En avgjort forfriskende tanke, Sjalle. Det later dessverre til at de såkalte sosiale medier av typen fjesbok, Twitter, snappjatt, etc.. har blitt såpass dominerende at medier av typen blogg lett kan bli akterutseilt. Til og med Origo.no er blitt nedlagt. Skremmende. Det skal rett og slett bli herlig å blogge litt igjen. Man er jo tross alt godt voksen, og litt sånn retro. Fasttelefon har vi, også. :-)

Leave a Reply