Reklame som muligens ikke ville fungert

Analbleking!  Gamle rauhål blir som nye.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , ,

0 comments


  1. Sairaaloissa runsaasti kesäsulkuja.

    https://www.youtube.com/watch?v=G-kO-eth-cM

    (Google sier: This video has been age-restricted based on our Community Guidelines, men den finnes på epost for folk uten googlekonto som lurer på hvorfor dama er toppløs og får barbert musa før man bleker eselet…)

Leave a Reply