Et liv uten Gud er ikke bra…

Det høres kanskje litt rart ut, men vi synes faktisk det er litt sjarmerende når vi fortsatt opplever å se slik som dette.  Det er liksom noe eksotisk og genuint nostalgisk hedningeland-aktig over trykksaker som denne, som fra tid til annen finner veien til vår postkasse.  Det er den misjons- og hjelpeorganisasjonen MAF som sender ut disse bladene, selvsagt med innsmigrende bønner om gi økonomisk støtte til deres virksomhet.  Hvilket vi faktisk gjorde ved en anledning, og dermed mottar vi jevnlig deres fargerike trykksaker.

MAF driver blant annet med en slags luftambulansevirksomhet med småfly rundt om i diverse hedningeland, og de trenger stadig støtte.  Ikke minst til flybensin.  Om det er gullkorn å finne i disse bladene?  Javisst!  I hver eneste utgave.  Rene underholdningen.  Kanskje vi burde støtte dem litt igjen, siden det snart er jul og allslags? :-)

3
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , , , ,

4 comments


 1. avatar torillus

  MAF er en strålende organisasjon! De flyr ikke bare misjonærer, men f. eks. medisiner og helsepersonell til alskens avkroker uten veiforbindelse, og bringer f. eks. gravide med komplikasjoner til klinikk slik at mor og barn overlever. Tenk å bidra til at fhv. kannibaler begynner å dele Guds ord med naboer istedenfor å spise dem! Det er en ganske farlig og slitsom jobb å være MAF-flyger. Vi gir også penger til MAF iblant. Vi kjenner en relativt ung mann som håper å bli MAF-flyger, og hvis han blir det, skal vi begynne å støtte dem fast. Heia MAF!

  1

 2. Well, et liv uten mat er kanskje ikke det helt store det heller, og man spør seg uvilkårlig hva som har erstattet langgrisen i de traktene. Misjonærbrad ?

  1

 3. Kristendommen driver jo også med kannibalisme, så det er vel ikke den helt store overgangen. Vi får satse på å sivilisere dem i neste omgang. Bare hold katolske prester unna ungene deres!!!

  1

 4. avatar eMTe

  “…hedningeland…”, ler litt her for meg sjølv, det vart sagt det før i “gamle” dagar :)

  Støtt i veg Dag Eigil !

Leave a Reply