Den perfekte julegaven til alle som er redde for å legge på seg i julen…

Tornerose-bestikket! For alle oss matvrak som føler at det et på tide å ta skjeen i en annens hånd!

6
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , ,

7 comments


 1. Haha, ta skjeen i en annens hånd, ja 😀 Dette må vel være årets julegaveslager til svigermor? 😀

  1

 2. det GÅR an å bruke vanlig bestikk, og stoppe før du er helt mett…

 3. Du gode min, eller er det godt for meg å stikke hendene til blods for en biff? Utrolig kreativ ide!!!! Jeg måtte le ved tanken her. Jeg tror jeg holder med Carpe her jeg, og stopper før jeg er stappmett. Da kan jeg vel få bruke et vanlig bestikk eller? :)

  1

 4. Med dette utstyret spiser man i og av sin egen smerte. Jeg aner et religiøst, asketisk tilsnitt der buken tilslutt revner i evig takknemlighet.

 5. Bråkene virker å tro vi allerede har slike i hus. Det ville i alle fall forklare hvorfor de insisterer på å til stadighet ls bestikket ligge på tallerken og bruke fingrene i stedet.

  1

 6. Egentlig er de der kanskje noe for meg også ? Jo… altså… jeg har alltid vært en sånn som elsker utfordringer, gjøremål som går på skinner har jeg av en eller annen grunn aldri vært fasinert av og derfor unngått så langt det har latt seg gjøre. For å komme til poenget så er jo jeg litt sånn for “smal” som dem kaller det i Sverige og her på bygda tror jeg det benevnes under fellesbegrepet “underernært” … spise er kjedelig liksom… hvis maten blir servert stiller nok saken seg litt annerledes men forberede , lage og rydde etterpå er dølle hverdagsarbeidsområder denna kroppen kjeder seg til tapt matlyst over. Men noen slike utfordrende beSTIKKsaker kunne kanskje avhjelpe litt på den problematikken … undres jeg 😆

 7. Helt klart et piggere bestikk enn man er vant til å se, det kan jo bestikke noen og enhver 😉

  1

Leave a Reply