Framtidens skolebilde…?

Heldigvis er det ikke slik skolebildene ser ut, i alle fall ikke ennå.  Og det blir vel neppe slik i framtiden, heller. Men fra en av våre mer perifert bekjente har vi mottatt denne søte, men lett dystre framtidsvisjonen…. :-)

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , ,

4 comments


  1. Well, det hadde i alle fall vært kroken på døra for feisbuk 😛

    1

  2.  Og hvis læreren også var tildekket og maskert, ville jo idyllen vært fullkommen. :-)

Leave a Reply