En moden og fyldig herre lurer på hvordan uinnloggede kan få kommentere

Javel, så  er vår bloggside atter en gang stengt for uinnloggede  kommentarer, hvilket vi oppfatter som som en smule frustrerende.  Vi og vår hustru – velsigne henne – ønsker nemlig å åpne for for uinnloggede kommentarer, slik vi ser at andre bloggere her inne har gjort, og slik vi selv hadde det før. 

Vi erindrer at dette egentlig var enkelt. Piece of cake.  Et par små klikk, og vips, så var det atter en gang mulig for uinnloggede å gi sitt besyv med i kommentarfeltet, delta i debatten.  Vår svigerinne, for eksempel.  Eller eventuelle beundrere.  Mulighetene er som kjent legio.  Men nå forholder det seg faktisk slik at vi har glemt hvordan vi gjorde dette, altså hva vi klikket på for å åpne for de uinnloggede.  Ikke det at vi ikke har lett.  Å du og du, som vi har lett rundt omkring på kontrollpanelet.  Vi har lett så musen nærmest har knaket i sine sammenføyninger,  komplett med stigende blodtrykk, perlende svette og truende senebetennelse. Men akk, så forgjeves.  Vi begynner visst å bli gammel og treig. Eller så må det være noe annet.  Eller så har vi glemt det.

Så altså: Er det noen der ute som kan trø til med opplysning, hjelp og støtte?  Please….?  :-)

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , , , , , ,

9 comments


 1. Sjekk kontrollpanelet under discussions->settings. Hvis det er huket av for “User must be registered… ” så huk av den.

 2. Ahhh! Nuh skal vi se…

 3. Funket! Fantastisk! Beundrere, nå kan dere kommentere… tralalala.. :-)

  1

 4. avatar emte

  Prøvar med ein uinlogga ein :)

 5. avatar Margrethe

  Titter beundrende på bloggen…………….

Leave a Reply