En fyldig og moden herre gjør en frustrerende observasjon

Sittende i hagestolen observerer overtegnede, fyldige hverdagshelt, ikke uten en viss misbiliggelse, at plenen, som ble grundig klippet og raket etter alle kunstens regler så sent som på fredag, allerede har vokst merkbart. Vi lar oss imidlertid ikke perturbere, og opprettholder en en verdig og og behersket mine, passende for en velmodnet, dannet og strengt gift herremann av vår støpning og pondus. Men i vårt stille sinn, og uten at vår hustru merker det, sier vi det som bare må sies: “Hekkan og!”

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , ,

2 comments


  1. dette er det som er essensen av sommeren, da, Dag-Eigil! Sommeren i Norge er eksplosiv!

  2. Her har jeg slått tre ganger alt med maskin som ikke er selvgående engang. Det tror jeg snart vi får rette opp :) heller sitte å beundre plenen og utsikten vettu :)

Leave a Reply