Spam!

Spamplagen har ingenlunde forsvunnet, og vi har ingen klokkertro på at den kommer til å forsvinne  av seg selv, heller.  Så her på vår smule blogg driver vi stadig og sletter spam.  Var det ikke så en stund at Bloghog hadde et sinnrikt system, påkommet av Sjalle, der der systemet foretok en generalopprydding med automatisk sletting av spamkommentarer en gang i døgnet, på nattetid?  Er dette systemet i så fall fremdeles oppegående og i virksomhet, eller?  Vi har nemlig en aldri så liten mistanke om at så ikke er tilfelle.  Og hva gjør vi for å få aktivisert/installert en spamsperre, en som virker, og som nennsomt lar seg ta i bruk uten at himmel og jord må settes i  bevegelse, med tilhørende innhenting av kryptiske tillatelser og komplett uforståelige instruksjoner?  Takknemlig for svar… 😀

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , , ,

9 comments


  1. Akismet? Funker for meg… systemet lærer seg hva som er spam og da kommer det mindre og mindre inn…

  2. Autosletting er nå på sporet igjen etter å ha sporet av for litt siden. Det skal etter planen kjøre kl 02:00 i natt og siden fortsette med det.

    NB! Som kjent er dette et ganske brutalt konsept som sletter alle kommentarer fra uinnloggede hvis kommentaren er eldre enn 24 timer, samma hva akismet eller noen andre måtte mene om selve kommentarens spamgehalt .

Leave a Reply