Det skjer mye rart på bussen

Eksempel på gebiss. Tilfeldig valgt illustrasjonsfoto.

Hvis man er ute og reiser, får man gjerne noe å fortelle, sier ordtaket.  Og vi som har levd en stund, vet at det ikke alltid er så lange reiser som skal til.  Som her forleden, på bussen. Vi er som kjent en rimelig miljøbevisst herremann, som i miljøets og luftkvalitetens navn kan finne på å ta bussen rett som det er. Der kan det være mye rart å se også. Vi erindrer i så måte en pussig hendelse da vi forleden tok bussen hjemover, og skulle gå av i nærheten av Strømsbroen. Vi var på vei mot utgangsdøren, da var det plutselig noe som datt klirrende i gulvet rett framfor våre føtter, noe foruroligende hvitt og rosa som viste seg å være et gebiss. Det hadde falt ut av munnen til en flirende, kjeledresskledd fyr som satt nær utgangdøren, ikke uten en viss kraft og sprett. Betuttet plukket man opp nevnte gjenstand, og leverte det til eieren, som takket og flirte tannløst. Hvem vet, kanskje han hadde vært for grov i kjeften, eller for løsmunnet?

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , ,

3 comments


  1. En storkjeftet mann 😆

  2. Ha ha ha, en herlig fortelling, .
    Han ble sikkert glad for å få tilbake gliset sitt. :))
    En skikkelig ulydig greie de gebissene, og en skal vokte seg vel for å bruke en lang F og hard P i alfabetet, føre de flakser både hit og dit. 😆
    Riktig god Søndag til deg og dine. :)

  3. Jaja, heller tannløs enn venneløs, men så var han jo i prinsippet ikke tannløs heller… men om de tennene hadde havna på det bussetet som Pedagogen kunne risikere å plante sittemuskelen på, kunne han endt opp som i sangen til Rotmo – med teinner i bægge einner. Kanskje like greit at det havna på gulvet, alligavel 😆

Leave a Reply