Hvorfor sykler i grunnen Siddiser ikke mer enn de gjør?

Sykling er som kjent både sunt og miljøvennlig, noe som jo unektelig er bra i vår tid.  Man får trening og frisk luft, og man skal ingenlunde se bort fra at sykling kan gjøre underverker for både vom, fleskeræv og feite lår, og gjøre oss lettere å omgås på flere vis.  Så hvorfor er det da ikke flere som sykler i Siddisbyen med tilliggende herligheter? 

Det er ikke noe lett spørsmål å svare på, men etter en del forskning og deltakende observasjon har man kommet fram til følgende tre grunner:

1. Været

2. Været

3. Været

Vi kan ikke si annet enn at vi ser en viss fornuft i dette.  Akk ja.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , ,

2 comments


  1. Og bilsjåfører med kone og hatt. De var i alle fall grunn nok den gang jeg motorsyklet. Noe jeg siden har sluttet med.

  2. foruten været –
    blir ikke alle syklene samlet inn for en dag å bli solgt på en politiauksjon ?

Leave a Reply