Kommentarer fra uregistrerte….eller?

Bare noe man lurer litt på: Er det ikke lenger mulig for uregistrerte å legge inn kommentarer?  Eller?  Jada, man har vært inne på Innstillinger og huket av og på, etc., og lagret endringene, men det ser fortsatt ut til å være umulig for utenforstående å legge inn kommentarer overhodet.  Noen kommentarer/råd i forbindelse med  dette?

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , ,

5 comments


  1. Det har vært noen issues vedr. disse settings og jeg trodde de var ryddet opp i. Jeg sender en uinnlogget her så får vi se. Går den gjennom så er det fordi jeg har værr godkjent her tidligere

  2. Sjekker bare her med en anonymisert kommentar

  3. Fortsatt litt grums kanskje? Jeg får mail på kommentarer fra enkelte, enda jeg har huket av for at jeg ikke vil ha det? Men jeg fikser det da. 😀

Leave a Reply