Lyst på en kakebit…?

Som den samvittighetsfulle og dannede herre man er, har man fått med seg at det faktisk var Den internasjonale toalett-dagen i går. Det er som kjent ikke alle her i verden som er så privilegerte at de har tilgang til moderne bekvemmeligheter, og gode toaletthygiene er som kjent ikke like utbredt over alt.

Her hjemme i residensen ble dagen behørig markert med solide toalettbesøk opptil flere ganger, der toalettet virkelig fikk noe å svelge unna. Vi foreslo ellers i all forsiktighet å pryde porselensmøbelet med et par norske flagg, men vår hustru – velsigne henne – mente at dette kanskje ville være for drøyt. 

Men det finnes folk der ute, bakekyndige mennesker, som tydeligvis har “tatt den helt ut” hva gjelder markeringen av denne viktige dagen, hvilket vi har fått tilsendt fotografisk bevis for.  Og kaken ser jo riktig så lekker ut, og man kan vel ikke si annet enn at den passer godt til anledningen.  Nå spiser vi som kjent ikke så mye kaker, men hadde noe slikt blitt servert i vårt nærvær, ser vi ikke bort fra at vi kunne gjort et unntak.  Vi antar ellers at dere sitter og sikler… 😀

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , , ,

21 comments


 1. avatar eMTe

  Uff, æsj, isj :(

 2. Ææææ, jeg tror jeg står over 😯

 3. Fantasien lenge leve, sier nå jeg. Tror faktisk den kaka skulle fått stå i fred for meg.
  :-)

 4. Den så jo fast og fin ut den, men definitivt ikke en floater. Det er jeg rimelig sikker på. Nougat ?

 5. Sier nei takk jeg. Det fristet slett ikke, men om du slukket lyset kanskje? 😉

 6. Hehe… den perfekte kaken for kakeavvenning :)
  Jeg står i alle fall over 😀

Leave a Reply