Do og mobil kan være en uheldig blanding

En kollega fortalte forleden at hun var så uheldig å miste sin etter måten fancy mobiltelefon i do på et av Oljebyens utesteder for et par uker siden.  Hun fikk den igjen samme kvelden, grundig druknet og innpakket i durabelige mengder dopapir. Og mobilen var selvfølgelig fullstendig ubrukelig etter oppholdet i lettelsens porselensinstallasjon.  Dette var for øvrig andre gang hun hadde mistet mobilen i do i løpet av etter måten kort tid.  Men hun hadde jo forsikring, så begge gangene ble tapet dekket fullt ut. Hun presiserte ellers at det dreide seg om to ulike mobiler, og for den del, to ulike do-lokaliteter.  Det må ellers være en dritbra forsikring.

1
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , ,

9 comments


  1. Hehe… håper bare ikke at alle gode ting er tre 😉

  2. Makan… kanskje telefonene søkte nærmeste tilflukt, vante som de var med drittprat?

  3. Hun skulle ikke bare ha en ny I-phone da?

  4. Det fremgår av pronomenbruken at det var en kollega femininum. Altså hadde hun neppe telefonen oppbevart i vide bukselommer. Og heller neppe i brystlomme på skjorta. Ergo var den mest sannsynlig oppbevart i håndvesken. Da gjenstår spørsmålet hvorfor hun tok den fram mens hun satt på do. Hvis det var for å prate mens hun satt der, ville den neppe falle ned i skåla. All logikk tilsier at den var tatt fram fra vesken etter hun var ferdig med forretningene. Og samtidig holdt den over skåla slik at tyngdekraften førte den loddrett i dass da hun mistet den. I en slik situasjon var det heller lite sannsynlig at det var telefonfunksjonen som skulle benyttes. Når vi da vet at de fleste mobiltelefoner i dag er utstyrt med kamera, er det derfor grunn til å tro at det var kamerafunksjonen som skulle benyttes da hun mitet den. Og vi kan da spørre: hva skulle fotograferes? Gjør det. Spør henne.
    Elementary, my dear Watson!
    P.S. Vi har lagt merke til en trend med å ta bilde av maten før den inntas. Kanskje dette er en ny trend?

Leave a Reply