Autocorrect-funksjonens velsignelser

Autocorrect-funksjonen på mobilen er som kjent en velsignelse, som i dette eksempelet vi fikk tilsendt fra en av våre mer perifere forbindelser.  Hva skulle vi vel gjort uten den?

Selv opplever vi jevnlig at når vi taster inn det vi ønsker skal framstå som “lest”, er det “jesu” som manifesterer seg på skjermen. Antar at det må være et tegn fra oven om at vi nå bør begynne å lese teksten, omvende oss og slå inn på den smale sti.  Ha en ellers fortsatt vidunderlig dag.

 

1
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , ,

6 comments


 1. Hos meg er det også noen merkelige “autocorrect” som kommer opp til tider. Bl.a så vil min mobil aldri komme opp med å, selv der det er opplagt, jeg må trykke med ned til den single bokstaven. Hadde aldri det problemet på min forrige telefon.
  Men jesu holder seg borte. Kanskje fordi jeg holder meg på den “smale sti”.
  Det skal ikke være enkelt vet du :-)

 2. Jeg elsker autokorrekt, har knekt sammen i krampe mange ganger på grunn av den 😀

 3. haha.. ja, jeg opplever dette rett som det er også! Jeg hadde en på jobb i dag.. men jeg husker ikke akkurat hva, og da blir det liksom feil å skrive noe som ikke stemmer.. men ofte får jeg meg en latter! 😆

 4. Hmmm…Skriver De mye om skomakere og hvor de bør bli? 😉

 5. avatar eMTe

  Innom med ein klem nett i denne dag :)

  Eg har ofte sendt avgarde rare ord som eg ikkje har oppdaga før i ettertid, antaglegvis uforståeleg for mottakar.
  Om du skal tegne i snøen, ja så….. :)

 6. Grat’la me gårsdagen. Bursdagshelg med noe attåt altså :-)

Leave a Reply