Nå virker det visst igjen!

 

Eksempel på menn. Tilfeldig valgt illustrasjonsbilde.

 

Nå virker det visst igjen.  Ja, bildeinnsettingsfunksjonen, altså.  I går var det helt kul i krampe umulig å sette inn et eneste bilde, men nå glir bildene pent og på plass, så lett og uanstrengt at man skulle tro det dreide seg om en glatt og velsmurt…vel, nok om det.  Selv om vi bruker Internet Explorer.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , ,

24 comments


 1. Og du står der og blir klappet på hodet ser jeg :-)

 2. Du synger sikkert vakkert du som har en “hellig” hånd over deg. :-)
  Blinkskudd!!

 3. avatar eMTe

  Det er noko eige med menn som syng. Lydfil ?

 4. enda ikke vært til frisøren ?? :)

 5. Det blir så fall hjemmefarging. Blir for dyrt og for flaut å gjøre det hos frisøren. Har pakken med hårfarge parat… :-)

 6. Men hvor, hvor, hvor et lyden!!! 😀

  • Skal forsøke å legge inn en lydfil på et senere innlegg. Må bare innrømme at vi er litt dumme og uopplyste på det punktet. Det må være latskap, eller så må det ha noe med alderen å gjøre… :-)

 7. Og nå skal jeg forklare hvorfor: Grunnen til at det skjedde var et par kommandoer jeg hadde lagt igjen for å kunne kontrollere noen nye prosesser jeg har laget. Kommandoene skrev ut noen parametre på “konsollet” (Du ser hva det er hvis du trykker F12 i IE).

  MEN, i motsetning til stuerene nettlesere som tar dette på strak arm så klikker IE hvis den får beskjed om å skrive noe på et konsoll som ikke er oppe. Da blir IE så snurt at den først skriver en mikrobeskjed nede til venstre (“feil på siden”) og etterpå gir F i å høre på hva javascript ber om. Som å høre på museklikk på media-upload knappen.

  Hadde du i går klikket F12 med en gang du åpnet IE, og hatt konsollet åpent så hadde det gått helt fint. Det er slike ting IE kaller for “feil på siden”. Det samma møkkafirmaet som kaller sin uendeligerekke av bugfikser for “servicepacks”.

  • Takk for fin og fyllestgjørende forklaring, Sjalle. Det er nok mange som har meninger om IE, og mye annet av det Veslemjuk har av produkter. Men nå funker det i alle fall. Og ellers har vi jo Google Chrome installert på maskinen, bare sånn i tilfelle… :-)

 8. Jeg har slutta å farge håret – men synginga kommer jeg aldri til å slutte med 😉 Selv om jeg ikke har en sådan allmektig hånd over meg som du har 😀

 9. Jeg har gitt opp IE, det ble så mye hubba bubba med den, så jeg gikk over til google chrome og har ikke hatt noen problemer etter det. :)
  Flott bilde av flotte fyrer. :)
  God Helg til deg og dine.

  • Vel, hver sin smak. Selv er vi kanskje litt sånn konservativ, og bruker vel IE nærmest av gammel vane. Og det er jo greit så lenge det funker. Men ellers har vi jo Google Chrome installert på maskinen. Funker bra. :-)

Leave a Reply