Man ble oppringt av en telefonselger i går

Samtalen ble særdeles kort.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , ,

24 comments


 1. Det ble visst dette innlegget også :-)

 2. ‘nough said 😆

 3. de ville vel ikke ha deg som kunde :)

 4. Nei å nei, hva galt er det du har gjort da Dag Eigil 😉

 5. Noen ganger er det like greit at samtalene blir korte.
  Alt etter som…

 6. avatar torillus54

  For noen måneder siden leste jeg i Vårt Land et morsomt intervju med en ellers seriøs og pålitelig mann, menighetsarbeider og familiefar som hadde som hobby å holde leven med telefonselgere. Han innledet en seriøs samtale bygd på oppspinn. Da han ble tilbudt rimelig strøm, fortalte han om den gangen han bet på et sånt tilbud, men for en elendig strøm! Ikke rart den var billig! Potetene brukte en time på å koke opp, radio- og TV-forbindelsen falt stadig ut, osv. Ikke mer rimelig strøm til ham, nei! Da en dame ringte for å tilby 10 lodd for en veldedig organisasjon, bad han henne sende ham 200 lodd, for han var spillavhengig og fikk et kick av å skrape lodd. Forskrekket bad hun ham være så snill å IKKE kjøpe lodd av henne! Jeg må prøve å finne på noe sånt neste gang en selger kontakter meg. Det hjelper forøvrig å reservere seg mot telefonsalg på Brønnøysundregisterets nettside.

  • Takk for gode tips til bruk for å avvise telefonselgerne. Skal prøve å huske det til neste gang. Har prøvd å reservere oss vis Brønnøysundregisteret, men etter en stund begynner selgerne å ringe igjen likevel. Nå helst via mobilen. Hørte for øvrig et godt eksempel på avvisning som skal ha blitt brukt av Geir da en telfonselger ringte ham: “Takk for tilbudet, men jeg har nettopp kommet over en person som har hengt seg, og jeg er liksom ikke helt i kjøpsmodus i dag. Om du skjønner.”. :-)

 7. Jorunn: Ja, eller i mer ekstrem tilfeller: NEI!
  ( NEITAKK – tror jeg ikke synker inn>)

Leave a Reply