Mobilbloggetest

Ja, så er man altså her på øya uten laptopen, da.Man forsøker seg med en mobilbloggetest.Kommer dette fram, mon tro?No vert det spanande….

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized

15 comments


 1. Det ser ikke verre ut :)

 2. Det gjorde ja!

  • Betryggende å vite. Har en brukbart bra mobil nå. Bra kamera på den også. 😀

   • Så bra. Jeg lurer litt på å skifte selv, men er ikke innstilt på å betale for nedlasting osv. derfor må jeg ha en moderne telefon som ikke baserer seg på ekstern lagring. Får kanskje lete litt rundt . . .

    • Det finnes mange gode smarttelefoner på markedet nu for tiden. Selv har vi en Nokia N 97, og en HTC 1. :-)

     • Ja, men man skal ha tunga rett i munnen. Leser at de siste mest avbanserte smart-telefonene ikke engang har spor for minnekort men kommer med en såkalt ‘ekstern lagring’ på 20 GB

      Det tolker jeg som at jeg kan ta 5000 bilder, lagre og deretter måtte betale for nedlasting fra nett hver gang jeg vil se/vise egne bilder?
      Noe slikt vil jeg ikke ha!

 3. Så sannelig gjorde det det, gjorde det 😀

 4. Det nådde sågar frem til nettbrettet mitt også. :-):-)

 5. Det fungerte bra det, da. :)

 6. Det er kjempegreier. Skal forsøke på et skikkelig lite innlegg via mobilen om ikke så lenge…tralala.. :-)

 7. argus37: Vet ikke helt om vi skjønte det der. Har tvert imot sett at noen smartmobiler har en harddisk på ganske så mange GB. Noen nettbasert nedlasting burde derfor ikke være nødvendig. Ellers griper vi jevnlig oss selv i å gjøre det enkelt ved å sende bilder vi skal bruke på blogg etc. som MMS til vår mailkonto, for så å lagre dem på pc og bruke dem. Dette koster jo penger, da. Akk ja. Mennesket er svakt. :-)

  • Men de nyeste har jo ikke det. Isteden kommer de altså med ‘ekstern lagring’. Slik jeg tolker dette, så må jo det bildet jeg tar med min nye smart-telefon lagres et sted? Da blir det eksternt et sted, dvs. hos Samsung eller hvor de nå har satt opp denne tjenesten.
   Og hvis jeg vil vise det til deg over en kopp kaffe, så må jeg sannsynligvis først laste det ned igjen?
   Og når de har en pris pr samtale, pr MMS, pr SMS og pr MB nedlastet så betaler jeg jo i prinsippet for å se mine egne bilder?

   Dette arbeider de seg rundt ved å tilby abonnementspakker som tillater så så mange samtaler, MMS/SMS og nedlastet data pr mnd (pluss en månedlig nedbetaling av telefonen), men problemet er jo at min telefonregning ellers er svært beskjeden. Jeg ville med en slik abonnementsordning tape tusenvis av kroner hvert år.
   No thanks!

Leave a Reply