Hva, aliens i retten?

Så akkurat noen nyhetsbilder på tv av Mulla Krekar og Arfan Bhatti i retten.  Kapper, mye hår og ekstremt mye skjegg.  Vel er de muslimer, det er så.  Men trenger de å framstå som de reneste aliens?  Vel, under all den rett-troende staffasjen ser de vel ut som andre.  Antar vi, i alle fall.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , ,

8 comments


  1. Musslimer er vel som alle andre terrorister og sossialister og gorrillakrigere… fan av Skjeggivarra.
    Dette med kapper og mye hår… du tenker på dommerne kanskje?

    God kveld :)

  2. Kapper har de….men mye hår? :-)

  3. Skjegget er påbudt i de kretser. Det er en dyd av nødvendighet. Ellers tar de feil og … say no more …

  4. En mann uten skjegg, er ingen mann.

    Står det i skriften.

Leave a Reply