Vi ønsker Odditheicebear velkommen til Bloghog

Vi har den store glede å informere om at vi har fått en ny blogger her på Bloghog, nemlig Odditheicebear.  Veldig hyggelig at Oddi har valgt Bloghog som bloggplattform.  Vi kjenner ellers Oddi utenfor bloggosfæren, og kan ikke si annet enn at han er en særdeles likandes kar. 

Velkommen til Oddi! :-)

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized

6 comments


 1. Odd er et merkelig navn på engelsk 😀

 2. Han er nok fullstendig klar over det. Oddi er snakker engelsk som en innfødt brite. Nesten bedre. :-)

 3. Oddi ? hvem ?.
  Det var da ett langt og tungvinnt navn, ellers er det jo merkelig med bear i slutten av navnet. 😆
  Slikt kommer vel først mot tørst. he he–
  Fortsatt en god sommer til deg og dine.
  :)

 4. ….. Og selvfølgelig ønsker vi Oddis…Bear ? velkommen til bloghog.

Leave a Reply