Det er forbudt å kupere halen på hunder, men….

Det er som kjent forbudt å kupere halen på hunder, og takk og pris for det.  Men å kupere tissefanten på forsvarsløse smågutter er altså helt i orden, i alle fall for jøder og muslimer.  Og for den del, ganske så mange amerikanere. For så lenge man kan påberope seg religion, kultur eller tradisjon, er som kjent det meste tillatt. Med de politiske makthavernes velsignelse.  Merkelige greier, i grunnen. Fy flate.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , ,

8 comments


 1. Noen påstår det er hygienisk også. Men dagens artikkel i Svg Aftenblad tyder på at det er risikablet på mange vis: http://www.aftenbladet.no/nytte/livsstil/Omskarne-menn-og-deres-partnere-far-oftere-sexproblemer-3001958.html

  • Amerikanerne praktiserer det visstnok ut fra et hygienisk synspunkt, i alle fall offisielt. Men vi har stundom gjort oss formastelige tanker om at det også har noe å gjøre med snerpete amerikansk moralisme å gjøre, og at det hygienske elementet brukes som vikarierende motiv. For her som hos jøder og muslimer dreier det seg selvsagt om et tiltak for å minske følsomheten, og dermed gjøre sex mindre attraktivt. Og selvsagt også for å begrense onani, altså den forferdelige “selvbesmittelsen”. I tillegg til dette kommer selvsagt de religiøse og kulturelle motivene. Akk ja. :-(

 2. Det er så jeg vil gråte! Trussler,lemlestelse..løgn og bedrag.. forfølgelse og alskens uhyrligheter er fullt gangbart så lenge det er gjort i en eller annen (!) Guds navn.. (En Gud..En Menneskehet..Det er ganske merkelig at mange religiøse mennesker ikke har fått med seg den “ideen”..)
  Hva voksne mennesker mener er ok for seg selv er en ting,men når permanente endringer/inngrep blir gjort i barns liv uten at de kan vurdere fordeler/ulemper (?!) og har retten til å nekte blir det hele hinsides enhver anstendighet og fornuft!

  • Amen! Og hva mer er, nyere forskning viser at omskjæring av gutter slett ikke er noe lite og ubetydelig inngrep. Det kan dempe den seksuelle gleden betraktelig, i tillegg til risikoen for infeksjoner og direkte skade på på penis. For eksempel. Men så skal man altså til å skjære vekk saker og ting på ellers velskapte barn, bare fordi det står i 4000 år gamle skrifter? Vi gremmes! 👿

 3. Hygienisk my ass, som de ville sagt der borte der damn er et langt grovere skjellord enn motherfucker, og shit verre enn son of a bitch, og hvor man kan ytre hele setninger ved hjelp av bare et eneste ord (the fucking fucker’s fucking fucked = fillern, denne bilen virker ikke lenger), man har såpe og vann i the land of the scream også.

 4. Alt blir tilgitt når det er i Guds navn, vettu…

 5. Gamle, mimrete, forstokkede og nærsynte menn med skarpe kniver gjør skjelvende, sitrende og hellige snitt i spebarnskropper. Lekkert ….

Leave a Reply