Bramfrie ytringer norraførr

Fra slekta der norraførr kan vi i dag bringe skriftlig vitnesbyrd om at man på de trakter fortsatt holder tradisjonen med bramfrie ytringer i hevd. Her sier man det som det er, rett fra skrumplevra, uten filter. Vår onkel, eller kanskje endog hans frue, har tydeligvis parkert automobilen på privat eiendom hos selveste Klaus, en lokal personlighet. Slikt går ikke upåtalt hen på de breddegrader, så Klaus har tydeligvis grepet til pennen, og forfattet noen salvelsesfulle ord. Han kan tegne, også. Ellers har vi hørt forlydender om at det å få sin bil tauet vekk av selveste Sigerstrand nærmest er jevngodt med døden. I alle fall for bilen….

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , , , , , ,

7 comments


 1. avatar eMTe

  Skikkeleg klar tale det der :)

 2. avatar KingKong

  Hehe, klar tale her ja!

  Men fri for bram var den vel ikke, herr lektor?

 3. 😆 Der kommer det “rett fra levra”, ingen slinger i valsen gitt! Og med tegning i tillegg gir det jo det hele en ekstra piff! 😆

 4. Ingen ekstrarunder rundt grøten her gitt 😉

  -fia

 5. Hæhæhæ, like før kaffen spraymala tastaturet her, – steiki, den ytringen satt rett i “sikringsboksen”. Rått og utvetydig, ikke rom for misforståelser i det hele tatt! 😀

 6. Noen klarer sannelig få sagt det…i klartekst!
  :)

Leave a Reply