Nok en nydelig vårdag har opprunnet

Nok en nydelig vårdag har opprunnet, også her ute ved fjorden. Man kan bli både glad og opprømt av slikt, ikke minst når når det ikke bare er tale om lys, men også varme. Den skikkelige, forrektige forsommervarmen som nærmest får naturen til å eksplodere i en orgie av farger og dufter, stemmer sinnet til munterhet og får oss til å tenke på glade mennesker i lette sommerklær, solkrem, strand og sand, utepils og folkeliv og grilling i hagen. Kanskje. Forhåpentligvis. Vi fester blikket mot horisonten noen øyeblikk, og lar tankene fly.

1
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , , , , , , , , , ,

13 comments


 1. Ja det er ikke mange av de dagene ute ved fjorden Dag Eigil. Du får nyte dem mens du kan :-)

 2. Ja, er ikke det merkelig hvordan tankene flyr så fort du lar fokus hvile i horisonten? Kan det være at vi på en måte frir oss fra de daglige ‘holdepunkter’ vi ser rundt oss?
  Jeg var aldri så lyrisk som da jeg sto på bruv ingen og lot øynene hvile i disen der helt ute i horisonten i en skimrende stripe av himmel og hav som gikk i ett –
  De sier at lysets hastighet er den ultimate hastighet for oss mennesker, men tankene flyr mange ganger fortere. De bruker 1/10 sek på en rundreise fra jorden via månen til solen og tilbake igjen. Lyset bruker jo 8 minutter hver vei :-) Snakk om trege greier . . .

 3. Ahhh, jeg unner dere varmen og solen (jeg tror sannelig den soldansen hjalp gitt!) 😀 Et nydelig bilde var det også :)

  Her var det over 26 varmegrader idag, med tilbehørende høy fuktighet i lufta. Du hildrande du det ble varmt gitt! Skulle prøve meg på litt luking ute, men måtte bare gi opp, det var så svetten sprutet :) Men det er godt med varme nå, vi trengte det virkelig, skulle bare ønske at alle i dette vakre landet vårt kunne fått slikt et flott vær. :)

  • Vi har også danset en del soldans i det siste, helst mens ingen ser, selvsagt. Vi er ikke så elegant av oss. Godværet begynte liksom litt forsiktig 18. mai, og nå er det rene sydenvarmen. Men vi får nyte de sommerdagene som kommer oss forbi. God Pinse… :-)

 4. 19 grader ute her i Kristiansand – og klokka er halv 11 :-)

 5. Håp er bragt til menneskeheten!
  Dagen her har vært fortreffelig.

  • Ja, man skal aldri helt gi opp håpet om at sol og sommer også denne gangen vil innfinne seg, til glede og gavn for store og små. I fjor hadde vi jo ikke sommer, bare regntid. Ikke bra.. :-)

Leave a Reply