Madeleine McCann observert i Stavanger-området?

Ja, så er Madeleine McCann-saken er atter en gang i medias søkelys. Dere vet, den berømte forsvinningssaken der fire år gamle Madeleine forsvant sporløst fra Praia da Luz på Algarvekysten, hvor familien McCann var på ferie for fem år siden.  Denne gangen blir det presentert et bilde av jenta slik hun muligens kan se ut i dag, og folk oppfordres til å være på utkikk. Tidligere skal det ha vært flere observasjoner av det som skal ha vært Maddie, blant annet i en butikk i Nederland, sammen med et skummelt utseende par.  Vi har selvfølgelig stor tiltro til slike observasjoner, og det nye bildet av Madeleine som 10-åring vil sikkert føre til en oppklaring av saken.  Helt klart. 

Men saken stopper ikke der. Det har i det siste blitt gjort ytterligere observasjoner.  Ifølge det som av noen muligens oppfattes som usikre kilder, ble den savnede jenta Madeleine McCann observert i Stavanger-området, på 17. mai. Nærmere bestemt på Tau-ferja, i selskap med Elvis, mens de sang “Please release me, let me go”.  Etter denne impromptu opptredenen foran et noe vått og forblåst, men likevel feststemt og begeistret publikum, løp de inn på toalettet og forsvant.  Spekulasjonene går nå på hvorvidt de har flyktet via skipets kloakksystem, for på den måten å unngå eventuelt medieoppstyr ved ankomst Stavanger.  Det understrekes imidlertid at våre kilder kan ha vært noe desorienterte.

1
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , ,

2 comments


  1. Litt desorienterte vitner der ja 😉

Leave a Reply