Liggende katter tar seg best ut ovenfra.

Av åpenbart estetiske grunner.  Kan man vel si.. :-)

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , ,

17 comments


 1. For et stilig bilde, selv om det er sant som du sier at de vakrest ovenfra 😆

  • Ja, det er helt klart penest sett ovenfra. Fant bildet på nettet. Pus ligger tydeligvis på en glassplate, eller kanskje oppå en glassmonter? Spesielt er det, i alle fall. -)

 2. Haha, arti pusebilde :-)

  -fia

 3. Men du … noe helt annet: Jeg mener å erindre at dere er de stolte eierne av en Maine Coon ved navn Red Fox.
  Har han av og til en sær atferd når han er i jaktmodus, f.eks. når han ser ei feit flue på vinduet eller en lysflekk fra klokka som danser rundt på veggen? Jeg mener … “klaprer” han med kjevene? Det gjør vår. Jeg har aldri sett dette hos en katt før, og lurer bare på hvor vanlig eller raseavhengig det er …
  ;-.)

 4. Hahaha! Det der ligner jaggu på Sara, vår hvite korthårede pus..Men jeg har dog ikke sett henne i en slik positur før 😆 Artig bilde 😀

  Ha en fin uke Dag Eigil :)

 5. marthon: Alle våre katter klaprer slik med kjevene når de ser fluer, fugl etc Samtidig med denne klapringen så lager de en svak lyd, vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det skriftlig, det måtte isåfall taes opp på lydbånd 😆

  Jeg har hatt noen katter før også, og de gjorde det samme, det er utrolig komisk å være vitne til 😀

  • Exactly. Leyla! :-)
   Da antar jeg at det er ganske vanlig – men tror du det kan forekomme hos alle katter, eller tror du det avhenger litt av rase?

  • LeylaM: Jeg leste et sted at den klapringa var samme bevegelser som kattene brukte når de avlivet fuglen ved å bite i nakken og skille nakkevirvlene fra hverandre, men forskere… hva vet vel de… er ikke sikkert de noensinne hadde klappa ei katte engang, da de fant ut det der 😆
   Mjevvevvevvevvev…

 6. Hahaha, for en positur! 😀 De fleste er nok mest fotogene ovenifra, ja. Men det ser jo vitterlig ut som pusenusket opphever tyngdekraften og har gitt seg flygingen i vold? Et lattervekkende bilde er det uansett 😆
  Ha en flott uke, Dag Eigil :-)

 7. Oi, katta til Supermann 😀

  1

Leave a Reply