Skrekkhistorie fra soverommet

Nå er det jo en kjent sak at samtlige her inne er unge og spreke, om ikke til skinns så i alle fall til sinns.  Og alle er kjekke, spretne inntil det irriterende, og ikke minst: Alle er fyrrige, potente og velmurte og fulle av hormoner.  Men dessverre, det er ikke alle som er så privilegerte.

Fra et av våre mer perifere bekjentskaper, eller nærmere bestemt tanten til naboen til vårt perifere bekjentskap, har vi nemlig fått innberettet skrekkhistorier fra soveromsvirkeligheten rundt om i noen av de tusen lune reder, med detaljer som egnet til å ryste selv de mest blaserte blant oss.  Tanker om observasjon av flekker i taket eller skitne vinduer fra den skjønnes side, og det midt under kjønnsakten!  Eller kommentarer fra en av partene om skitne sokker på gulvet, eller den forstående støvsugingen!  Ja, vi er fullstendig klar over at dere nå sitter og tviholder dere i stollenet, med hvitnende knoker, i ren forskrekkelse over hvor lav sexkvaliteten kan være hos en del frustrerte sjeler der ute, og våre tanker går til dem i aften, siden det var freddan i går og lørdag i dag og allslags. Skrekk og gru!

Vi bloghog’ere er kloke og forståelsesfulle mennesker med mye empati, så vi skal ikke plage dere med for mange detaljer.  Men avslutningsvis vil vi likevel berette en historie vi fikk høre fra en industriarbeiderkollega fra den gang da, da vi var ferievikar på Det store, fine aluminiumsverket der ute på øya. Det var nattskift, med den spesielle stemningen dette gjerne gir.  Folk blir trettere og trettere etter som timene går mot morgen, og stemningen i pauserommet kan gjerne bli rimelig løssluppen og endog vovet.  Man kom selvsagt inn på dette med rutinepreget sex, og etter en del vitsing og latter var det en som kom med følgende gullkorn: ”Nei, sex e i groen oppskrytt. Det blir møkje rutine. Her forleden nott for eksempel, mens eg å kånå dreiv å baksa på der oppi sengjå, så sei’ u plutselig, akkoratt når det bjynnå å nærma seg: ”Du R., har du huska på å setta inn sykkelen?””

Vi sier ikke mere….

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , ,

30 comments


 1. Haha,, fornøyelig lesning, igjen 😉
  Men hadde han satt inn sykkelen??

  -fia

 2. 😆 Slike utsagn og historier fra sengehalmen kan jo få enhver til å krympe seg..bokstavelig talt! 😀

  Ha en fin helg :)

 3. avatar eMTe

  *knis* :)

 4. Godt du minnet meg på det Dag Eigil, å låse sykkelen for natta 😉

 5. Hadde han?? 😆
  Fornøyelig lesing for natten.

 6. avatar eMTe

  Breiflabben: Mannskviskring høyrest bedre you know :)

  (spennande:))

  Du ser du forresten til eit stillig kommentarnummer du fekk 22422 :)

 7. eMTe: Natta Marie og sov godt, det ligger noen flabbekinn under puta :-)

  Ikke glem disse skrekkhistoriene fra soverommet som Dag Eigil minner oss på nå :-)

 8. Hahahahahahaha! 😀 Haha!

  Det minner meg om den gangen jeg lå på siden bak et kvinnfolk og kopulerte med rolige men bestemte bevegelser. Plutselig sovna jeg.

  Jaja. Kaffeskål og god søndag!

  1

 9. tihiii og vips,var det ikke like før lenger men rett frem til start:)

Leave a Reply