Bloggtreff i går…og noen bilder

Man puster ut etter vellykket bloggtreff i går.  Men her kommer i alle fall noen bilder fra tidlige og forsiktige delen av bloggtreffet, da bloggerne gav seg elementene i vold og nøt grillmat og passende drikke under åpen himmel på Godalen badeplass her i Siddisbyen.  Et idyllisk sted, men skikkelig kaldt da solen gikk ned.

Muntre, sultne og tørste bloggere benker seg i påvente av at grillmaten skal bli ferdig. Her representert ved noen av dem.

Samme motiv igjen, men kanskje litt mer oversiktlig?

Blide og smilende bloggere…

Noen av bloggerne stilte sammen med sine bedre halvdeler.  En av dem og en stavangerblogger poserer villig for fotografen.

1
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized ,

45 comments


 1. Takk for igår.
  Jeg er fattet men ikke blek, sitter i solen :)
  Takk for at dere tok så vel imot meg.
  Hils den velsignede og gratuler med dagen!

 2. og jeg som var så godt i gang…….

 3. den velsignede har mottat korrekt navn på bruden som hun ba om:)

 4. Takk for info. Ellers har du tydeligvis blitt skikkelig rammet av uflaks i forbindelse med dette bloggtreffet. Men det kommer kanskje andre muligheter forbi også. Og forhåpentligvis går det tog.. ;.)

  • du vet – jeg liker å kjøre bil – og hadde jo planer om å reise innom gamle tomter på Lista på vei hjem …..
   håper da dette ikke var det siste treffet – men det neste blir vel på østlandet vil jeg tro – utifra såkallt logikk :)

   • jadajada: Men altså, jeg sendte deg melding før vi passerte Kristiansand jeg, og hadde du ikke lagt andre planer for kvelden så hadde du sittet på med oss. :-)

    • Håper ellers at hjemturen gikk greit, uten særlige problemer… :-)

    • bambi… det sa du faktisk ikke…. du spurte om jeg hadde kjørt fra byen…jeg svarte…og jeg var sur og lei og hel pakke…..
     så da tok jeg gravøl og bestemte meg for å
     la dette bli en trist helg….. muligens et besøk på plantasjen og noe omplanting – ble ikke det heller – og kofferten er fortsatt ikke pakket ut…. så det så….

     • jadajada: Stemmer nok at jeg ikke sa det ordrett i den forstand, men du svarte jo allerede i første melding at du hadde lagt andre planer. Hadde du ikke sagt det så hadde jeg hentet deg på døra hjemme, og bragt deg hjem til den igjen i dag!

      Men ingen poeng å gråte over spilt melk. Jeg ante ikke at du satt hjemme og var sur og gretten. Jeg trodde på deg da du sa at du hadde lagt andre planer!

      3

 5. Hurra for vel overstått her!!! Nå gleder jeg meg til bilder :)

 6. Bloggtreff er trivelig det! :) Godt at dere koste dere.

  ..formen blir stadig bedre..? 😉

  ¤ventet på bilder¤

 7. Jeg tenkte på dere igår og jeg ser at dere har kost dere skikkelig alle sammen, kjempekoselig :) Godt at det ble et vellykket bloggtreff, skulle så gjerne ha vært der og hadde planene nesten klare, men så ble det ikke slik det var tenkt. Akk ja, men det kommer sikkert flere bloggtreff og da håper jeg alt klaffer :)

 8. Har sagt det før, men sier det gjerne igjen. Tusen tusen takk for en super kveld, og ikke minst, husrom. Vi ble tatt i mot med så åpne armer at jeg ble regelrett rørt <3

  Vi hadde det fantastisk, og vi kommer garantert til å delta på flere treff. Når det er sagt så ble det vel langt på vei planlagt et nytt er her i Arendal. Det hadde vært toppers å få det til, for da kan alle sove under samme tak. Her er forresten link til huset:
  http://saltrodsk.com/informasjon.html

  Helt fantastisk treff med bare fantastisk hyggelige mennesker. Gubben nikker på siden min her :-)

 9. Innom og titter etter siste nytt :)
  høres ut som dere har hatt det flott.

  Det er mange alternativ til flere treff,
  feks Fuglehuk fyr tar mange gjester,
  mer enn nok til en flokk bloggere,
  og tenkt da dere,
  på den ytterste nøgne ø 😉

 10. bambi…..

  ‘Men ingen poeng å gråte over spilt melk. ‘

  lurer på om Tine og bøndene har hørt dette gamle ortaket :)

 11. Takk for sist. Så fint det var å treffe dere alle. Og ikke minst at du og fruen åpnet dørene for oss da i alle fall jeg var nesten dypfryst!
  Jeg er glad og stolt over å være en del av et bloggsamfunn som har så mange utrolig flotte mennesker. :-)
  Men du har nok bommet litt på det nederste bildet. Er det ikke mannen til Bambi og Flabben som står der? :-)

 12. Tusen takk for hyggelig og flott kommentar, Rajo. Det var i det hele tatt et veldig hyggelig bloggtreff, selv om det kanskje ble litt trangt her i heimen. På den annen side var det veldig god stemning.

  Hmmm…må nok rette opp den der lille glippen med det bildet, ja… :-)

 13. Heisan! Takk for referat og fine bilder..:) Tigergutt og Breiflabben er vel de eneste jeg har truffet før. Kult å se dere..) Og sol var det også.:)

 14. Takk, Dag Eigil for at du og din velsignede fru åpnet dørene for frosne bloggere.
  Kanskje vi snakkes ved en annen anledning også? Dette var veldig trivelig og kan absolutt både gjentas og anbefales for alle :-)

 15. Hei og takk for et fabelaktig treff og stor gjestfrihet fra deg og din velsignede. Min oppsummering ble kladdet på Gardermoen i går og kommer også om ikke så brått.
  Men jeg mener vi sa ok til bilder men uten navn.
  Nick er ensbetydende med navn i denne sammenheng for meg. Og skulle en utenforstående tilfeldig dumpe innom og gjenkjenne noen er også anonyme blogger avslørt.
  Som noen av oss erfarte i helga, så er ikke verden så stor. Særlig ikke i Norge. :-)
  Beklager men jeg er ikke komfortabel med så tydelige navngitte bilder.

  • Og her er det blitt mandag, men heldigvis: Vi har fri. Skal utvide innlegget her med mer tekst og kanskje og så flere bilder, men et sted måtte vi jo bare starte. Ser at det kan være uheldig med navn/nick i forbindelse med disse bildene, så dette er nå ordnet.

   Ser fram til medbloggernes rapporter.. :-)

 16. Du får se om du finner noen bilder som du kan legge ut Dag Eigil. Jeg har vært avbildet her før og har derfor ingen reservasjoner. Ok, det var ikke helt rett sagt hehe… Klart jeg har reservasjoner. Men ikke fra bloggtreffet i helgen 😉 Jeg skulle imidlertid ønske at du kunne gjort meg mer fotogen, men jeg innser at det nok er en uoverkommelig oppgave, selv for deg 😉
  Ha en strålende dag! :)

 17. Vi var da forsiktige og anstendige mennesker hele kvelden og natten 😆

  Tusen takk for gjestfriheten og varmen vi mottok :-)

 18. Tusen takk for gjestfriheten og hyggelig lag. Gjentas gjerne :-) En fin by dere har!

  -fia

 19. avatar sj

  Takk for alt Dag Egil m/madam :)

Leave a Reply