Nei, man er ingen morgenfugl

Man konstaterer at man ikke er noen morgenfugl. Klokken 05.30 vaklet man søvndrukken opp trappen, fikk traktet den vanlige bøtta med kaffe, hentet inn morgenavisen og hadde mer enn nok med det. Deretter litt frokost og avislesing før det var på tide å komme seg til jobben. Hvis noen hadde foreslått løpetur eller eller andre fysiske eksesser på et sådant tidspunkt, ville man antatt at vedkommende var utilregnelig.
1
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , ,

14 comments


 1. 05:30 er ikke morgen, det er kveld 😀 Det er mer sannsynlig at jeg legger meg på det tidspunktet enn at jeg står opp 😆 Men fordi det forventes at man tilpasser seg samfunnets tidrytme så er jeg nødt til legge meg og stå opp tidligere enn min døgnrytme er komfortabel med.

  Begynner du så tidlig på jobben at du er nødt til å stå opp 5:30? I så fall, hvordan får du da elevene dine (som vel er tenåringer?) til å møte opp friske og opplagte?

 2. Rivjernet: Men det er i alle fall helg. Bra, det også. :-)

 3. Helt klart. Her varierer morgenformen ganske dramatisk. men et slikt hypergespenst ville jeg unngått direkte øyenkontakt med, uansett.

 4. Godt vi ikke er utilregnelige Dag Eigil.
  Men halv seks! Hva pokker skal du opp så tidlig etter?
  (Selv om det er en halvtime til sex 😉 )

 5. Det er å ha god tid og så er det å ha veeeldig god tid, Dag Eigil 😉

 6. Akk o ve, halv seks om morgenen! Da er man jo nesten bedøvet jo 😀 Jeg må nok si at jeg er et C-menneske… men det fordi John Blund ikke vil komme på kvelden dessverre. Ja, ja, man venner seg til det meste og så er det jo helg nå, ikke verst bare det :)

  Ha en god helg Dag Eigil :)

 7. Halv seks er litt tidlig, men om du gjør det hver dag, så vender du deg fort. 😀 Her skulle vi sove leeeeeeeeeeenge i dag, men før sju var det helt umulig å finne roen lenger. Glad jeg kan stå opp til en ny dag da, strekke litt på kroppen og koke kaffe. Etter en times tid kan jeg godt gå ut en tur. Jeg vil som regel ha min frokost først. Men det hender jeg går avsted grytidlig for å få med soloppgangen på denne tiden av året da :) Ha en fin dag videre 😀

 8. Løpetur så tidlig på morran er tortur, det. Intet mindre. Kroppen min er i alle fall ikke våken til slike fysiske uvelkomne aktiviteter!

 9. Løpetur på tidligmorra`n..?! 😯 Det er det min søter driver med,og jeg er bekymret for at hun kanskje ikke er helt frisk… 😉
  Her i huset starter dagen klokken 04:30 for å kunne starte praksis/arbeid til rett tid. Skulle jeg ha lagt inn en løpetur på den tiden er jeg redd jeg hadde løpt i ring..! :)

 10. …”min søster..” skulle det stå,så klart..!

Leave a Reply