Merkelig kontaktannonse

I vår moderne, elektroniske og gjennomdigitaliserte verden er det fortrøstningsfullt at det fortsatt finnes noen der ute som holder fanen høyt, og tar i bruk mer gammeldagse sosiale kanaler og media. Som papiravisenes tradisjonsrike kontaktannonser, for eksempel.  Komplett med “billett merket” og det hele.  Ja, det er flott at det er noen som holder en knapp og to på det tradisjonelle og langsomme i vår flimrende mobil-, fjesbok- og tvitreverden. 

Som denne kontaktannonsen vi her presenterer, sakset fra en av de herværende lokalaviser.  Et voksent par fra Oslo, som søker venninne for vennskap og kaffebesøk etter flytting til vestlandsidyllen.  Ja, det er viktig med nettverk og sosial kontakt.  Og kanskje noe mer?  Hvem vet, etter kaffedrikkingen?  “Åh, nei, vi er ikke ferdige ennå!”  Livet er jo som kjent både mangfoldig og nyansert.  😀

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , , ,

5 comments


 1. 😆 En venninne du…ska sei. Ja, slike kaffeslaberas blir det nok mye futt og fart i.. Uten at jeg skal tippe eller tenke “annerledes tanker” 😀

 2. avatar KingKong

  Hehe, denne var jo noe for seg selv.

  Føler du kanskje et lite snev av diskriminering her?

 3. Tja, – det behøver jo ikke være noe odiøst i dette om enn det kanskje burde vært annonsert etter et annet ‘par’.
  Fremmed på nytt sted? Kanskje lite sted? Vanskelig å få innpass?
  Men det skader kanskje ikke å være litt skeptisk?

 4. Jeg ser for meg en naiv og velmenende prestedatter som så gjerne vil hjelpe de nyankomne å finne seg til rette…

 5. avatar eMTe

  Hadde ikkje tørt å svart på den :)

Leave a Reply