Partnerbytte

Fra en av våre noe mer usikre kilder har vi fått inn følgende historie:

To godt voksne par bestemte seg forleden, etter noen timer og drammer i lystig og, etter som tiden skred fram, rent ut frivolt lag, at de skulle forsøke seg på partnerbytte.  Dette var noe ingen av dem hadde særlig erfaring med, men nå skulle det altså skje.  Og som sagt, så gjort.  Partnere ble byttet, og de forsvant inn på hvert sitt rom. 

Og de var tydeligvis fornøyde.  For etter en del lidderlig baksing og svetting, stønning og utveksling av kroppsvæsker, utbrøt den ene: “Å, du å du, ditta va bra!  Æg lure bare på om kånene våre he det liga jilt så oss…!”

Ha en for øvrig strålende helg! 😀

1
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , ,

20 comments


 1. He he he, ska sei, du er vovet i dag 😀

 2. Kanskje ikke helt det de fleste forbinder med partnerbytte 😆

 3. Hahahahahahaha. ska sei! Nå lo jeg så den ene katta spratt fra stolen og landet med et brak på gulvet! 😆

 4. Hahahahahaha.. hærlig 😉

  -fia

 5. Nemmen 😯 😳 😆

 6. He he he Sjå det ja! Det var jo partnerbytte… 😉

 7. hehehe,den var ikke dum:)ikke helt hva jeg ville likt kanskje,men smaken er som baken,ehm :)

 8. Ja men, det var jo en ny vri 😉

 9. avatar eMTe

  Du er i slaget forstår eg :)

  God helg !

 10. Hahaha, – det var litt av et partnerbytte! 😀

Leave a Reply