Høststemning om våren

Det er bare å konstatere faktum: Høstværet er tilbake, selv om det er vår. I går var det så vakkert og vårlig at det sikkert var egnet til å få sevje og safter til å stige både her og der, men i dag er det ikke mye vårstemning å skryte av.  Kanskje værgudene har tatt feil av årstiden, slik at gårsdagen egentlig bare var en glipp?  Men ellers får vi vel anta at solen går sin gang, over skyene et sted…

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , ,

10 comments


 1. Huffda, der var det tåkete og høstlig ja! Men bare vent du, sola bryter nok igjennom og da skal du se sevja straks begynner å stige..både her og der :)

  Vi har forøvrig (uten å gjøre deg misunnelig 😀 17.1 varmegrader her i skyggen idag. Jeg må innrømme at jeg aldri har opplevd en Februar og Mars som dette, værmessig sett. Men godt er det :)

  Ha en god uke Dag Eigil, og måtte sola finne plassen sin utenfor vinduet ditt :)

  • Takk for fin kommentar.

   Vi unner dere selvsagt alle de godværsdagene dere kan få der dere bor. Her i Rogaland har nok januar, februar og hittil altså mars ikke direkte vært noe å skryte av. Kan man vel trygt si. Og siden vi ikke hadde skikkelig vår og sommer i fjor, begynner man jo å lure litt på hva værgudene har tenkt å finne på i år. Men det er fortsatt tidlig på året… :-)

 2. Det er nok våren som har tatt litt feil av årstiden ja 😉 her må vi vente et par uker til regner jeg med :-) men når april kommer, da kommer våren også :-)

 3. Neida, det var bare en veldig, veldig, veldig kort sommer… 😯

 4. tsk!

  Våren er sånn, har du glemt det, da? Når snø smelter blir det tåkete. Sånn har det alltid vært! Snart er sola der igjen, og disse tåkete dagene er glemt for lenge siden!!

 5. Det der så “hustrig” ut. Men sola er der over tåka, og den kommer nok snart tilbake med vårens varme :)

Leave a Reply