Muslimske æresdraps-drittsekker

Enda noen muslimske æresdraps-drittsekker, som i all sin motbydelige fromhet så seg nødsaget til å ta livet av familiens kvinner fordi de “var blitt for vestlige”.  Det er å håpe at det fins en ekstra varm plass i Helvete for disse svina.  Og nei, kulturell bakgrunn er overhodet intet formildende element.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10077111

5
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , ,

8 comments


 1. Det er faktisk det eneste formildende element. De har jo blitt lært opp til å tro at det de gjør er riktig? Av en far og en mor – og en imam!
  Aldri har ordet ‘man høster som man sår’ vært mer passende.

  Det kan se ute som at den eneste grunn til at man ikke dreper pikebarn ved fødsel er man ternger noen i rollen som ‘rugemaskiner’ for å fostre frem stadig nye idioter?

 2. De har et for jævlig kvinnesyn og skulle vært kastrert med en sløv kniv og stått i gapestokk resten av livet.
  Mener nå jeg da.

 3. Vi bør kanskje snart se på muligheten for å klassifisere “kulturelle misforståelser o.l.” som skjerpende omstendigheter i saker der personer fra andre land har gått totalt bananas.

  1

 4. Det er synd, med slik drap. Hvilken ære blir beskyttet via drap?

  Men det er ikke noe ukjent fenomen, med et annet navn, her heller.
  Når et samliv ikke lykkes, hender det at den ene tar livet av “sin elskede” med den motivasjonen at kan ikke jeg beholde henne (stort sett kvinner det går utover, ja) så skal ingen andre ha henne heller.

  Men vi kaller ikke det æresdrap.
  Ha en fin dag.

Leave a Reply