Hjemme igjen etter hyggelig tur ut på et par av byens vannhull…

Og  sammen med Breiflabben har vi allerede løst diverse verdensproblemer.  Ølet var det heller ikke noe i veien med.  Ikke direkte lavkarbo, men vi er da ikke fanatikere, heller.  God natt… :-)

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , ,

21 comments


 1. Godnatt :-) Trivelig med bytur sammen med venner…. :-)

 2. God formiddag.
  Tenkte å si noe på fb igår, men ser dere fant ut av det selv.
  Kjekt dokker hadde det kjekt :)
  Ha en fin søndag og hils den velsignede.

 3. avatar emte

  Det er godt at ein kan løyse litt på snippen innimellom og verdensproblem blir litt mindre når ein får lufta dei litt :)

  Hadde vore triveleg å vere der ilag med dokke !

  Marieklem

 4. avatar marita

  Man får kjøpt lavkarbo-øl. Tonic uten sukker også. Nærmest helse i hver dråpe…. :)

 5. Åh, så flott at dere tok det på dere å løse alle disse oppgavene da?

  Da er det vel neppe behov for å sende norske skattekroner til korrupte despoter verden over lengre? Fanget dere opp Hellstrøms lille utblåsning om den elendige matkvaliteten i norske sykehus/sykehjem?
  Eller legeopprøret som har oppstått etter departementets forsøk på å endre fastlegeordningen?

  Nå er jeg spent på løsningene?

  • Hehehe…vi var vel ikke inne på de mest alvorlige problemene. Men på den annen side vet Flabben imponerende mye om både mat og vin, og ikke minst kvaliteten av ditto. Enn så lenge har vi heldigvis god helse. Så får legene heller bedrive sin krangling uten for megen innblanding fra vår side.. :-)

   • Detg er slik politikerne tenker. Så plutselig en dag ligger du der mellom hvite laken og lurer på hva som hendte? Og da er det på en måte for sent å forsøke å påvirke samfunnet rundt deg.

    • Det er i det hele tatt mye kynisme ute og går i de politiske snirkler. Innenfor helse, innenfor skole, innenfor samferdsel, innenfor innvandring…. :-(

     • Det skal jeg skrive under på. Ofte får jeg et inntrykk at det teller mer å vinne en sak for partiet enn å vurdere effekten for den enkelte borger.

      Og det er alt for ofte alt for mange som detter mellom de berømte ‘stolene’.
      Det kalles ‘mangelfull konsekvensanalyse’!

 6. Ja, takk for i går. Løste vi verdensproblemer altså? 😉

 7. Koselig med en slik tur, og jeg kan tenke meg at dere løste både det ene og det andre verdensproblemet. Dere skulle ha skrevet ned hva dere kom frem til og sent til våre myndigheter! 😀

  Ha en fin ny uke Dag Eigil :)

 8. Godt det er plassert slike vannhull rundt omkring. Tragisk om noen skulle lide tørstedøden på sin vandring. 😆

 9. Så nå blir det bare “beine veien framøve” altså?
  Det høres bra ut :)

Leave a Reply