Morgengry ved lærdommens høyborg ute ved fjorden

Klokken er rundt 08.15, og utenfor biblioteksvinduet melder morgensolen sin ankomst også her ved Lærdommens høyborg ute ved fjorden. Vi vil ingenlunde utelukke mulighetene for både solskinn og blå himmel. Lyset er definitivt på vei tilbake. På mer en en måte.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , , , ,

14 comments


 1. Tror jeg befinner meg på andre siden av fjorden her. Ikke så lett å se, men jeg skal være der altså 😉

 2. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, jeg leeengter mot våååååår!!
  God hælg

  -fia

 3. Det er så godt å se at dagene har blitt lysere og at de er blitt litt lengre, man blir en liten smule mere opplagt av slikt, og godt er det. Idag snør og blåser det fra alle himmelretninger her, tung og våt snø. Den ene langhårede katten vår kom inn med en meget bredbent gange! Han hadde store snøballer fra halsen og helt ut i tuppen av halen! 😆 Så da var det en times vasking og diverse grynting (banning på kattespråket tror jeg) for å få ut elendigheten! Men han fikk det til..til slutt 😀

  Ha en fornydelig helg, både du og din velsignede hustru :)

  • Det må ha vært litt av et syn da pusen kom inn i den der tilstanden. Vårt sløve dyr var inne mens vi var på jobb i dag. Ikke er det snø her, heller. Joda, våren er nok i rute. Men ikke helt ennå, da. I alle høve, nyt helgen! :-)

 4. Når er det klokka skal stilles? Da blir det jo enda mer vårfornemmelse 😀

  1

 5. Nydelig bilde med vårens lys og løfter :)

 6. Morsomt å lese deg
  ikke minst på grunn av språket du bruker :)
  Er dialekten tilpasset rigsmaal?

  • Hei og hopp, og takk for hyggelig og oppmuntrende kommentar. Vi kan nok skrive litt konservativt fra tid til annen, og ser ikke vekk fra at vi kan være temmelig nær opp til Rigsmaalet. Men vi liker det slik. Ha en ellers herlig mandag… :-)

Leave a Reply