Hva, to vaginaer?

Det var ikke uten en viss glede at vi og vår hustru – velsigne henne – i går leste Sjalles gode og velformulerte innlegg der han fabulerer rundt fenomenet Fredag den 13.  Det er imidlertid et foruroligende punkt i dette innlegget som vi har spekulert en et par smuler på.  Ikke så å forstå at det har berøvet oss verken lavkarbo-matlysten eller nattesøvnen, men alligavel.  I innlegget nevner nemlig Sjalle en dame som har stått fram med en helt spesiell egenskap.  Hun er nemlig utstyrt med hele to fullt utstyrte vaginaer.  Dette kan da ingenlunde være helt uproblematisk.

En ting er jo hvordan hennes eventuelle kjæreste, samboer eller husbond etterhånden reagerer på å bli møtt  av to krevende vaginaer, som til stadighet skal betjenes.  Dette kan, som Sjalle ganske riktig påpeker kanskje i starten betraktes som et luksusproblem, men hva etter noen år?  Kan  dette være sunt for løkene i lengden?

Et annet problem er den fysiske plasseringen av disse to vaginaene.  Den ene har vi jo så noenlunde peiling på hvor befinner seg, men hva med den andre?  Under høyre arm?  Eller kanskje venstre, hvis damen er keivh…ehh, av det keivfitta slaget?  Det kan jo by på visse fysiske utfordringer å betjene noe slikt, i alle fall i lengden.  Akk ja, det er i det minste hår der.  Ja, det er så mangt en halvgammel og strengt gift filolog kan undre seg over. Ikke minst på en lørdag. 😀

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , ,

31 comments


 1. Du får nok fortsette undringen din Dag-Eigil, for det er nok ikke sikkert det er “Akk ja, det er i det minste hår der.” Damene i dag barberer seg der du mener i hvert fall den ene vaginaen burde ha sin plassering omtrent like mye som de fleste menn barberer kjakan. Noen av oss lar som kjent litt bli igjen, mye likt det damene gjør “nedentil” som det også benevnes.
  Og når det gjelder “Under høyre arm”, så har da kvinner snart i en “mannsalder” barbert seg under armene.

  Så “Akk ja, det er i det minste hår der.” er nok et utsagn som de fleste ikke er enig i.

  Men hva vet vel en halvgammel mann som jeg 😉

  • Hehehe…håveksen, ja. Det kan nok tenkes at det stusses og barberes både her og der, og det uavhengig av kjønn, i våre dager. Det er jo in å være hårløs på kroppen om dagen, kanskje med unntak av hodet. Herunder øyenbrynene. Nesehår, derimot… :-)

 2. Den fysiske plasseringen ja. Ifølge rapporten var det hennes mand som konstaterte det så jeg antar at vi snakker om side-by-side der nede, imellom, litt sånn skvist inntil hverandre. Ellers hadde hun nok klart å finne det ut med egen hjelp.
  På slektsgården min hadde de to stuer, og den ene var “finstovå”, med kniplinger, fine antikke møbler og mye sølv. Den ble bare brukt til spesielle anledninger og det var ikke snakk om å våge seg inn der uten at man var nybadet og i finstasen.
  En slik tilnærming til dette overskuddsproblemet tror jeg kunne la seg gjennomføre for dette paret. Altså en hverdagsfitte til de ordinære, ernæringsmessige hverdagsstikkene, og en jubileumsfitte til helger, jul, påske og pinse og sånn.

  10

 3. En kan jo undre.

 4. Jammen du vet jo det at vår alles kjære Ture Bomann har to… så dette er jo det perfekteste kvinnfolket for Ture 😯

 5. avatar sj

  To stykker! Da er jo godt og ha en til reseve, i tilfelle for liten størrelse. 😉

 6. kan aldri tenke meg at dette er et alment problem –
  så jeg tenker minst mulig på det
  men hva vet vel jeg :)

 7. Sjalle: Dårlig kål gir dårlig hål, ja. På en slik dag blir det helst rauhål. :-)

 8. 😆

  Vi her på gården, ja alle sammen, inkludert Myråsfolket med Ture i spissen, har virkelig diskutert dette her med disse to vaginaene. Men Ture selv har ennå ikke sagt så mye, han ble veldig stille da han leste denne artikkelen, og etter det har han sittet som fjetret til dataen med et fårete blikk. Han har hverken tatt til seg vått eller vått siden han satte seg ned foran dataen, og det er nesten bekymringsfullt siden vi er vant til at han tar seg en pitlahivert ellet 12 hver dag! Så han tenker nok mye på dette, og så ser jeg jo at han iblant titter forsiktig ned på sine edlere deler, mens rynkene i pannen blir flere for hver time som går. 😆

  1

 9. Hmm,
  Stereoknullning har jag verkligen sansen förr. Har tyvärr bara provat det 42 gånger förrut, och det är hela 63 år sedan. Det var allt jag orkade den natten.

  Undras var jag får hennes telefonnummer?

  Ture

  1

 10. Herlig lesing på en mandagsmorgen :-)

 11. Humm, to vaginaer? Det høres ikke umiddelbart ut som noen fordel, spør du meg.

  Hvordan er det med antall livmorer; Har hun to stykker slik at hun kan bli parallel-gravid eller hva det nå heter? Tenke seg til hvor stor hun blir om hun blir parallel-gravid med åttlinger. Da kan hun jo produsere en hel barneflokk på en gang, som enhver prest eller muslim ville ha vært stolt over.

  Også menstruasjonen da, noe de fleste kvinner synes er noe herk til tider. Tenk om de er usynkroniserte slik at hun må bruke bind/tamponger annenhver uke, i stedet for en uke i måneden?

Leave a Reply