Pledd med armer som kan brukes overalt? Jøss…

Det er mangt og meget som kan fungere som en velegnet og gledebringende julegave. Som dette røde kosepleddet, for eksempel, som denne damen omhyller sitt sikkert yndefulle legeme med. For dette er ikke et hvilket som helst pledd, nemlig. Langt der ifra. For hva står det vel ikke i annonsen? “Et stort og deilig fleecepledd med armer som kan brukes overalt”. Så bare ifør dere pleddet, damer, så er det bare å vente. Ikke lett å vite når og hvor de armene vil tafse….! Ha en fortsatt fornydelig førjulstid. :-)

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , , , , ,

5 comments


  1. jeg ville være litt skeptisk, jeg, da…

  2. Det der må jo bare være en julegavehit..eller? 😆
    Tafseteppet, det nye innen tafsing! 😀

  3. Det minnet mer om disse kappene våre tre hyrdemenn en gang bar 😉

  4. Armer du! Denne må da være fin til gemalen min. Han trenger en arm eller to til å klø seg på ryggen. Han rekker ikke dit selv lenger. 😀

  5. Vet Solveig om at du leser slike slibrige annonser? 😉

Leave a Reply