Dagens lavkarbo

Lavkarbo-opplegget går sin gang, og vi har forsatt all grunn til å tro at det funker.  Vekten går ned, kanskje ikke så kjapt som i starten, men likevel.  Klærne blir større, på en måte.  Det er fortsatt mye å ta av, så det er bare å stå på.  Men vi vet vi må ha et langtidsperspektiv på dette, minst et år.  Vi merker ellers at korsryggsmertene som har plaget oss i noen tid, er i ferd med å forta seg, og at pusten er bedre og kondisen bedre.  Det begynner å bli kjekt å gå tur igjen.  Og hva mer er, vi føler oss fortsatt ikke verken slapp eller stadig sulten.  Humøret er faktisk rimelig bra, tross den i utgangspunktet uheldige kombinasjonen av november og slankekur. 

I dag hev vi innpå en passelig liten lavkarbofrokost med Strandaskinke, hardkokt egg tomat og noen biter italiensk ost.  Og selvsagt med en solid dæsj ekte, feit majones dertil.  Alt helt i henhold til oppskriften.  Det ser kanskje litt rart ut med slikt til frokost, men man blir faktisk vant til det. 

Og til lunsj selvsagt en sunn, god og ikke minst mettende salat med tunfisk, rødløk, papirika og kapers.  Selvsagt tilsatt et par skjeer med glinsende feit olivenolje, og med en desiliter ekte majones som foreskrevet tilbehør.  Slett ikke verst.  Og nå er vi klar for en fin spasertur hjemover i det milde og fine novemberværet.  Ikke regner det, heller.  😀

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , , , ,

4 comments


 1. Også blir man fin i magen av det. Lite sure oppstøt, for oss som er vant til å plages med det :)

 2. Jeg må visst prøve, men først skal svimlingen vekk!
  First we take Manhatten then we take Berlin!
  Ha en flott ny uke med eller uten retting :) og hils den velsignede

 3. Bruker du bok av Hexeberg eller annet?
  Ser iallfall godt ut! :)
  Trening fire ganger forrige uke, hard, kjennes her også 😉

 4. avatar torillus54

  Det er oppmuntring når man merker fremgang på så mange områder! Ønsker deg en helg fattig på karbo og rik på gode opplevelser!

Leave a Reply