Det blir fakkeltog mot voldtekt her i Oljebyen også. Patetisk.

For litt siden skrev vi et innlegg om hva vi mener om nordmenns naive og snillistiske hang til å gå i fakkeltog, herunder mot vold- og voldtektsbølgen for tiden. Og utrolig nok, hva leser vi vel ikke i en herværende lokalavis?  Joda, nå blir det anti-voldtekstfakkeltog også her i Oljebyen!  Patetisk.  Det er pinadø nesten ikke til å tro. Nei, vi og vår hustru – velsigne henne – skal ingenlunde delta.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , ,

20 comments


 1. Kan dere ikke starte en ny trend i disse fakkeltogene da? Sett fyr på bildekk, biler, -eller hele oljeinstallasjoner. Blokker hovedveier midt i rushen. Få litt “franskhet” inn i disse demonstrasjonene.

  • Ser poenget, Halvor. Men det må da være en mellomting mellom fakkeltog-underdanighet og ville, destruktive og voldelige opptøyer. På den annen side, kanskje politikerne da ville tatt hintet, på en måte?

 2. D-E

  finnes det natteravner eller lignende hos dere ?

 3. Stemmer i! Fakkeltog er veldig bra de, men for å få slutt på overfallsvoldtektene, er dette for “mild” kost! Her må det drastiske tiltak til..Jeg er redd at de som driver med disse voldtektene peker nese og ler når de ser fakkeltogene komme forbi!

 4. avatar KingKong

  Nei, det er nesten ikke til å tro.
  Fakkeltog er vakkert og fint det, men hvilken virkning det skulle ha i denne sammenhengen fatter jeg ikke.

  • Nordmenns hang til fakkeltog er nærmest patetisk, og det er et meget godt spørsmål om det nytter. Ellers hyggelig at du stikker innom vår smule bloggside her på Bloghog. Long time, no see. Velkommen igjen. :-)

 5. Faklene er i alle fall veldig effektive å bruke direkte mot voldtektsmenn….. Kanskje utestedene kan ha et lite utsalg til damer som skal gå alene hjem? “Fakkel, nødalarm og pepperspray til salgs!”

  Ellers er vel fakler like effektive mot voldtekter som roser er mot bomber…

 6. Kommer vel an på hvor man plasserer fakkelen det… 😀

 7. Vi har en enorm trang til å vise medfølelse i Norge. Men vi er ikke så flinke til å finne løsninger på problemene.

 8. Jeg foreslår et fakkeltog mot fakkeltog… for jeg er litt lei av at alt skal markeres med fakkeltog.

 9. Fakkeltog??? Der også, ja,ja.
  Hadde det ikke vært bedre med noen andre “åtgjerder” ?

  Ha en fin fredag :-)

Leave a Reply