Vår hustru – velsigne henne – har bakt lavkarbobrød

Lavkarbo-tilværelsen rusler i vei her i residensen, og det går vel egentlig ganske bra.  Vi går ikke ut med tall ennå, men vi kan røpe såpass at det faktisk funker.  Bukser begynner å utvide seg både her og der, i sannhet et merkelig fenomen.  Så det er bare å fortsette, og kanskje unne seg en og annen liten utskeielse en sjelden gang. 

I dag har vår hustru – velsigne henne  – bakt lavkarbobrød.  Ja, hva får ikke den skjønne til.  Som dere ser, er det her tale om en slags “dobbelt lavhet”.  Ikke bare er det lavkarbobrød, det er lavbrød også.  I sannhet et brød med høy lavhetsfaktor, egnet til å få fettcellene til nærmest å krympe seg i vånde bare ved tanken på hva som skal skje.  Det dufter godt, også.  Ser det ikke herlig ut?  Bare tenk dere et par slankende blingser med meierismør og gräddost, eller med egg og skikkelig feit bacon.  Yummy! 😀

2
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Lavkarbo , , , , , , ,

10 comments


 1. Lavkarbobrød er godt og mettenede, og kan brukes som bunn for masse deilig pålegg.
  Min erfaring er også at lavkarbo funker 😉

 2. Jeg er jo absolutt ikke inne i denne lavkarbo-verdenen og lurer derfor på hva i alle dager et lavkarbobrød er laget av? Kan ikke deres hustru – velsigne henne – legge ut oppskriften?

 3. Hvor høy kan en karbo være, og fortsatt regnes som en lavkarbo?

 4. Eders hustru, velsigne henne, er i sannhet en snill og hjelpsom viv :)

  Og jeg gleder meg på dine vegne at denne lavkarbodietten virker, ingenting er bedre enn det :)

  Det brødet ser ut som surdeigsbrødene min bedre halvdel baker. De er lavkarbo de også sier han. Dette fant han ut etter å ha begynt med sine bakerier! 😀

  Nyt brødet med noe godt pålegg Dag Eigil og ha en fin helg :)

 5. :-) Lest med et smil.

  Ha en lav dag :-)

 6. Neste gang legger dere bare litt 4-5 cm med aluminiumsfolie i enden av formen, så blir brødet straks litt høyere :-) Jeg lagde lavkarbobrød i muffinsformer i går, så til frokost i dag skar jeg en “muffins” i fire (fra bunn til topp) hadde på diverse pålegg og lot som jeg spiste de lekreste kanapèer 😉

  Test ut vaffeloppskriften minog server med nyrørte bær, så har du litt “godt” til søndagskaffen! http://energica.bloghog.no/2011/08/30/lavkarbovafler-eller-pannekaker/

 7. Spennende, når jeg får nytt kjøkken skal jeg bake, tror jeg :)
  Iallfall skal lavkarbo prøves snart.
  For den som ikke må ha søtt, er jo lavkarbo perfekt 😉

 8. avatar torillus54

  Det er flott å lese at lavkarbodietten fungere så bra! Og den velsignede hustru er sannelig blitt ivrig på kjøkkenet! Lykke til videre, begge to.

Leave a Reply