Dagens lavkarbomiddag…

Vår hustru – velsigne henne – er en tur i Oslo denne dagen, så derfor benytter vi anledningen til å spise noe riktig godt.  Noe som hustruen ikke liker, og som er bortimot kjemisk fritt for karbohydrater.  En herlig koldttallerken med røkelaks, avocado og hardkokt egg, garnert med noen forsiktige, små cherrytomater.  Ser det ikke nydelig ut?  Mett  ble vi, også. 😀

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Lavkarbo , , , , , ,

9 comments


 1. Det skulle bare mangle, Dag Eigil for den tallerkenen var vel ganske full 😀
  Eller bruker du ‘små tallerkener’ rent psykologisks for å gi inntrykk av at du får mer enn du faktisk gjør?

  Laks er godt, men jeg må nok ha med et par poteter eller litt ris . . .

 2. Mmmmmm :) Et godt og mettende måltid.

 3. det ser godt ut, og jeg ser på haugen at det må da mette??

  Det er problemet med lavkarbodietten; jeg tror ikke jeg vil bli mett av den…

 4. man blir mett av lavkarbo:)det der så snadder ut foresten,jeg elsker laks:)foresten er salma laksen snadder,jeg skjærer den mega tynt opp,har på sitron og litt soya saus og serverer med litt grønt og litt rømme:)

 5. Åhhh, det der så nydelig ut! Godt at slankende mat også er velsmakende :)

  Her i huset har det vel igrunnen alltid gått mye på slik mat, lenge før man visste at det skulle ha en slankende effekt. Det går heller på at det er god mat 😀 Men vi spiser igrunnen alt av karbohydrater da. Men det er ingen tvil om at lavkarbo er en god slankediett og godt er det :)

  Ha en fortsatt fin uke :)

 6. Det så helt nydelig og smakfullt ut. Men jeg lurer på jeg. Lavkarbodietten spiser man mye egg? For en tid tilbake var jo egg nesten fy fy pga kolestreol.
  Men kanskje det brukes en annen type høner nå?
  Men nyt maten du. :-)

 7. Godt å kunne unne seg noe godt! Det der så jo riktig så innbydende ut!

  Jeg har selv hatt et rent eggemåltid i dag. Men det var helst fordi jeg kun skulle lage mat til meg selv og at jeg elsker egg 😉 Her i huset er det ingen lavkarbodiett.

 8. Yummy.
  Ha en karbofri dag :-)

 9. Har tenkt lavkarbo jeg også, tror det ville passe godt til smaken her :)
  Kjøtt, fisk og grønt er godt og sundt :)

Leave a Reply