Det får da være måte på miljøtenkning!

Nå står jo miljøtenkningen høyt i kurs på hotellene for tiden, ikke minst på Scandic.  Det skal kildesorteres og resirkuleres, og det er forlengst slutt på de der små såpene og flaskene med shampoo.  Og håndklærne bør man i miljøets og økologiens navn bruke opptil flere ganger.  Men det får da være måte på.  For hva står det vel ikke å lese på et lite baderomsoppslag: 

8 out of 10 guests refuse their towel!

Hva slags skittenferdig klientell er det som dominerer kundegrunnlaget her, da?  Men så leser vi oppslaget litt grundigere.  “reuse their towel”, står det visst.  Vel, vel.  Lett å ta feil, speisielt når man er på ferie.

1
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , ,

10 comments


  1. nå var jeg et øyeblikk i tvil om storfe skulle nektes å slippe gass :)

  2. Kanskje de bare rister seg litt – så vips så er de tørre 😉 He he.

  3. Du må gnega auene litt bere, vettu 😆

  4. Jasså, så Scandic mener de ikke har råd til å gi gjestene sine rene håndkler?
    Lurer på hvor mye de sparer på det hvert år? Ja, for du får vel ikke avslag i romprisen om du bruker det samme håndkledet hele uka?

    Og så kan de jo spare mye overtid om de bare rydder rommet mellom hver gjest? (Det er jo ditt eget rot?) Kan hende ville det vært mest lønnsomt å bare ta imot gjester på torsdag og fredag?

  5. Gir “gjenbruk” av håndklær flere gjester? Tror de?

  6. Haha, leste det samme som deg 😉

Leave a Reply