Kort avklaring på en vanlig lørdag

Nei, man trenger ikke å være iført feierutstyr for å feie over kona!

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , ,

18 comments


 1. … men hvis hun spør så burde det ikke være noe problem :)

 2. Hehe…. av en eller annen grunn begynte jeg nå å tenke på Øyvind Staveland iført feieruniformen sin. Ikke verste synet på jord…. 😉

 3. Noen liker uniformer, vettu 😀

 4. avatar Neugierig

  Hei DE! Tenkte jeg bare skulle gi livstegn fra meg og fortelle at selv om prøvelsene og smertene har vært mange og drøye, så lever jeg i det minste fortsatt. 3 måneder etter operasjonen har jeg blitt en tumor og andre kroppsdeler jeg trodde jeg var tilknyttet til – fattigere. Men familien er blitt større, fikk en sønn i april. Ting ser forsåvidt bra ut, har tro på at jeg skal komme levende fra dette. Vil du spre det glade budskap til de andre jeg “kjenner” og liker, som Breiflabben, Tale og din fortryllende kone?
  På forhånd takk!

  PS: Har ikke vært på nett eller engasjert meg noe sted, da sykdommen har krevd det meste av meg. Begynner først nå å komme meg nok til å bry meg om verden rundt. :-)

  • Veldig flott at du stikker innom her med det glade budskap om at det går rette veien med deg. Skal sørge for å spre budskapet, kanskje rett og slett ved å legge ut din kommentar som innlegg, med hilsen fra deg. Stå på! Hustruen hilser. :-)

   • Hei Neugierig! Så kjekt å høre fra nettopp deg! :-)

    Den fortryllende hustru ble tilkalt til pc’en da husbonden leste det glade budskap. Det er et par stykker som har “etterlyst” deg på den gamle Neugierigbloggen på vgb, så jeg tillot meg å legge inn sitatet av det du skrev over her, sånn at de ser at det går framover med deg, siden de kanskje ikke ser det på denne bloggen.

    God bedring, og stikk innom bloggsiden når overskuddet nå kommer tilbake!

    • Kan ikke annet enn å tiltre det hustruen har skrevet her. Alle gode ønsker…. :-)

     • avatar emte

      Slenger meg med på ei helsing her eg,-Gratulerer med den vesle Neugierig og God bedring vidare,har fylgt litt med gjennom kommentar du har hatt.

      Dag Eigil,-innlegget ditt er rett kostelig i si kortheit :)

 5. Hei, og hyggelig at du sikker innom. Av og til kjører man ut med et par kjappe innlegg i kortversjon. Hyggelig at slike faller i smak. Lengre innlegg kommer nok, de også. Ha en forsatt fin aften. :-)

 6. Du har saa rett i det Dag Eigil! 😀 Ellers er det jo mange slag fetisjer…eller hvordan det naa enn staves! 😆

  Og jeg slenger meg paa en hilsning til Neugierig med et oenske om fortsatt god bedring :)

 7. He he, hvem vet? Kanskje er det en hemmelig drøm hos enkelte å bli “feid over” av en ekte vilmann? Av en eller annen grunn er det visst en festish hos enkelte å jage hverandre rundt senga ifør gummistøvler og sydvest.

  Menneskets innerste natur og drifter kan være et interessant område med et nærmest uutømmelig underholdningsaspekt!

Leave a Reply