Hilsen fra Neugierig

Det er sikkert mange av dere som lurer på hvordan det ligger an med Neugierig.  Hans morsomme, råkjøringsforherligende og til tider tenksomme og generelt lesverdige innlegg har nok gledet både overtegnede og andre bloggere i VGB-tiden.  Neugierig har, som en del sikkert vet, hatt sine alvorlige helseproblemer å stri med i det siste, men nå har han faktisk kommet med et livstegn i form av en kommentar.  Vi velger rett og slett å gjengi denne kommentaren eller hilsenen:

Hei DE! Tenkte jeg bare skulle gi livstegn fra meg og fortelle at selv om prøvelsene og smertene har vært mange og drøye, så lever jeg i det minste fortsatt. 3 måneder etter operasjonen har jeg blitt en tumor og andre kroppsdeler jeg trodde jeg var tilknyttet til – fattigere. Men familien er blitt større, fikk en sønn i april. Ting ser forsåvidt bra ut, har tro på at jeg skal komme levende fra dette. Vil du spre det glade budskap til de andre jeg “kjenner” og liker, som Breiflabben, Tale og din fortryllende kone?
På forhånd takk!

PS: Har ikke vært på nett eller engasjert meg noe sted, da sykdommen har krevd det meste av meg. Begynner først nå å komme meg nok til å bry meg om verden rundt.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , ,

7 comments


 1. Vi gleder oss til han igjen får krefter nok til å kunne underholde oss med sine prosaiske krumspring.
  De som vil gjenoppleve noen av hans bevingede ord, kan jo ta et steg tilbake og igjen betre gjengrodde stier (hvorfor ikke?): http://31182.vgb.no/

 2. Det var jo gode nyheter :)

  PS: nå da vgb skal sendes til opphogging i India så kan kanskje Neugierig kaste sitt blikk på denne skuta ? :)

 3. avatar Neugierig

  Hei igjen, DE! Du verden, jeg hadde ikke trodd at jeg skulle bli beæret med et eget innlegg, men jeg ser jo at det er det mest praktiske mht. informasjonsflyten. :-) Takk! Og ha en fortsatt god søndag, møkkavær til tross. :-)

 4. Høres ut som det har vært et tøft “løp”.
  Godt å høre ting går bedre :)

 5. Godt at ting går bedre. Sender god-bedring-hilsen fra meg :)

 6. Det var hyggelige nyheter og riktig så godt å se at du følger med Neugierig.
  Oppe i din egen sykdom må det være både tøfft og inspirerende å se sin egen sønn vokse til.
  Håper vi ser mere til deg Neugierig. Du er en inspirasjon til mange ved å sende en gladhilsen til oss alle.
  God bedring og mange og lange fine stunder med din sønn i all tid framover 😀

Leave a Reply