En presumptivt fin aften

Det er helg og høstferie, og attpåtil er det freddan.  Stort bedre kan det vel neppe bli før jul.. . :-)

1
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , ,

7 comments


 1. Ahhh, helg og hoestferie i tillegg maa da vaere toppen paa glede naa i hoestmoerket :)

  Oensker deg en avslappende og god ferie :)

  • Ja, det skal faktisk bli herlig med noen dagers ferie. Faktisk skal vi en tur til Göteborg igjen også dette året, sammen med en lærerkompis. En hyggelig tradisjon. Og hva mer er, høstværet er generelt bedre på Østersjøkysten enn på Nordsjøkysten. Det pleier gjerne å være slik. Satser på noen dager der man faktisk får se solen. :-)

 2. God helg og høstferie :)

 3. Ah, det hørtes bra ut. :)
  Så håper vi bare at værgudene er godlynnte og at
  du og dine kan nyte livet på hytta.
  God Helg og God Høstferie. :)

Leave a Reply