Sjekketriks på ekta stavangersk

Han: Hei, du, ska me to gå hjem te meg ein tur, å pula å spisa pizza Grandiosa?

Hun: Nei, fy!

Han: Ka, lige du ikkje Grandiosa…?

1
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized ,

8 comments


 1. He he he, nei hvem pokker liker Grandiosa 😀

 2. 😆 Kan du begripe hvorfor hun ikke ble med ham? Ogsaa Grandiosa og alt! 😆

  Ha en fin torsdag Dag Eigil :)

 3. Hm.
  Eg e fra Stavanger og det tilbudet har aldri eg fått. :(
  Ka e d så e gale med meg.
  (ser vel ut som eg ikje trenge Grandiosa) 😆

 4. Åsså jeg som liker hjemmelaget pizza best. 😯
  Ikke bor jeg nær stavanger heller…
  Men ønsker deg og dine riktig gode Høstdager. :)

Leave a Reply