Sjeldne og eksotiske fenomener er observert!

Det kan nok være vanskelig å ta inn over seg for flere enn overtegnede herremann, for dette er sterke meldinger.  Det er nemlig grunn til optimisme, i alle fall hva gjelder været.  For hold dere fast: I dag har vi observert sjeldne og eksotiske fenomener som “oppholdsvær” og “tørr gate”.  Og hva mer er, det er rimelig vindstille, og behagelig temperatur. 

 Ja, vi er ganske sjokkert.  Det er riktignok overskyet og noe vått i gresset, men alligavel.  Hvis vi er heldige, holder godværet seg kanskje helt til kvelden.  Hurra!

Og ellers kan man jo også glede seg over en og annen høstblomst, her representert ved en septemberblomstrende vivendel.

2
 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , ,

11 comments


 1. Nyt godværet mens det varer :) . Her oppe har slusene forlengst åpnet seg. Skal i barnedåp i morgen, og tenkte faktisk vaske bilen. Det slipper jeg nå…..

  • Hei og hopp, der var du også. Flott at så mange av de gode, gamle vgb’erne finner veien hit til Bloghog.

   Det var ellers brukbart hagearbeidsvær her i formiddag og noen timer ut på ettermiddagen, men nå regner det igjen. Akk ja, hvor lenge var Adam i Paris? :-)

   Ha en fortsatt fin helg, med eller uten bilvask.

 2. Det fenomen har vi hatt her også, men akk… det varte ikke så lenge for nå høljer det ned! Forresten, utrolig så slank katten blir når den har vært ute i slikt skybrudd…

 3. Det hadde jo vært morsomt å se detaljer, men bildene ble dessverre ikke særlig større når vi klikket på dem?

 4. Jeg har forlengst pådradd meg varig mén av å bo i Stavanger. Det gir seg sånne utslag som at jeg liker høstværet. Sjukt. Det sier dessuten sitt at vi her i strøket ikke har reagerert på det faktum at denne sommeren, på landsbasis var tilnærmet bånn i bøtta. – Her var det bare enda en Stavanger “sommer” …

  jaja

  :)

  • Vi er vel kanskje ikke direkte bortskjemte med godt sommervær her i Oljebyen uansett, men i år har det vel vært rent ut overordentlig ufyselig, også her. Tror vi, da. Og det er jo ekstra ille når en dassblaut regnsommer går over den sedvanlig dassblaute høsten. Det blir mye høst, kan man si. Enda godt at man har hatt en utenlandsferie der man har sett solen. :-)

Leave a Reply