Glemsomhetens gleder

Fra en av våre godt voksne bekjentskaper kan vi bringe følgende sjarmerende lille historie, og vi vil ingenlunde utelukke at den kan være sann:

Et godt voksent par sitter i stuen og ser på tv, og alt er lutter fred og fordragelighet. Men plutselig kommer fruen på noe, og ber sin husbond om han kunne være så elskverdig å gå ned i kjelleren og hente noe. Husbonden stamper ned kjellertrappen, men vel nede i kjelleren må han innse at han i grunnen har glemt hva det var han skulle hente. Så han stamper opp trappen igjen, og vel inne i stuen spør han sin frue:

“Du, ka va det i gronnen eg sko henta der nere?”

Hvorpå fruen repliserer:

“Ka? Sko du henta någe, då?”

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , , ,

1 comment


  1. Denne var altså ikke spesielt morsom? Vel, sånn kan det gå. :-)

Leave a Reply