Det er snart et år siden vi måtte kvitte oss med vår kjære folkevogn….

…., og det er jo litt sånn trist og vemodig.  Men den passerte altså ikke EU-kontrollen.  Ikke på langt nær.  På den annen side er jo arvtakeren, vår snertne lille Fiat 500, en verdig erstatning.  Det er snart et år siden vi kjøpte den også.  Er den ikke søt?

Ellers blomster fortsatt erteblomstene, på tross av at det er blitt september.  Og så er det ut og klippe plenen, under en grå og truende himmel.

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , ,

1 comment


  1. Vi synes nå fortsatt at vår smule Fiat er søt, da. :-)

Leave a Reply