Og i aften drikker vi…

…Teacher’s Whisky.  Så godt at det er gøy å være fyllesjuk! :-) 

Og ellers konstaterer vi til vår glede at Admin og muligens andre gode krefter har vært i virksomhet, og sørget for at vår “storage quota” nå er normalisert igjen.  Vi har visst bare brukt 50 % av quotaen på den der vgb-importeringen.

Ha en ellers fortsatt fortreffelig helg!

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , ,

12 comments


 1. avatar emte

  her går det i brus og lakrisbåtar :)

 2. avatar marthon

  Teachers’s er vel ett av knepene som hjelper lærere å holde ut gjennom en tøff arbeidsdag. Personlig hadde jeg en smaksopplevelse med Jura Superstition her for ikke så lenge siden. Men samtidig har jeg vært litt engstelig for at noen ville kalle den dame-whisky … på grunn av flaskens feminine former, den runde, nesten honningaktige smaken og det symbolet på flaska som ligner påfallende på kvinnesymbolet …

 3. 😆

  Teachers whisky sier du.. Som jubelbrus, men bare nesten? 😆

  Ha en fornoeyelig helg, uten fyllesyke 😆

 4. Skikkelig lærer-pjall! 😀

 5. Man underholdt diverse Storhaug berme i går kveld og har rimelig tett havraskalle i dag, så en Teachers skulle jeg pinadå klart i disse spinkle morgentimene… bare for å glatte over, istedet for ibux mener jeg. Pilleskit.

  Men, altså, fikk du en melding fra systemet om dette forbruket eller oppdaget du det bare inne på dashen ?

  Uansett, nå er forbruket ditt nede på 50% igjen :)

  • Hei og hopp, Admin! Joda vi oppdaget miseren da vi skulle legge ut vårt smule innlegg i går aften. Hele quotaen var oppbrukt, var beskjeden. Og vel så det. Så det ble ikke noe Teachers-bilde på innlegget her, nettopp av denne grunn. Det var også selvsagt melding om dette inne på dæsjbordet. Men hvis nå alt er under den skjønneste panikk igjen, så forsøker vi å legge inn bildet nå.

   Teacher’s smakte og gjorde for øvrig utmerket. Man merket jo en smule ettervirkninger, men vi er jo mannfolk. Spesielt fruen. Ha en fortsatt utmerket helg….tralalala… :-)

   • Ok, hehe :) Men hvis jeg har forstått dette riktig så nektet systemet deg å laste opp bilde ? Jeg spør siden jeg ikke har tatt meg bryet med å teste (eller sjekke koden) for å finne ut hvordan wordpress håndterer dette.

    PS: og dessuten siden jeg har sett at flere her inne har et ganske massivt overforbruk, – i forhold til innkjøpt quota :(

Leave a Reply