Hurra! Vi har greid å importere vg-bloggen til Bloghog. Men akk…

Joda, til slutt klarte da selv vi å importere vg-bloggen hit til Bloghog.Vi slettet en del innlegg av ad hoc- og inkjevetta-typen, og plutselig var eksportfilen trimmet ned til et for Bloghog akseptabelt importnivå.  Så langt og så vel.  Men så legger vi merke til at kommentarene ikke har kommet med.  Vi kan i og for seg godt leve med dette, men på den annen side har vi jo observert at andre bloggere har maktet å importere hele smørja, kommentarer and all!  Luringen, for eksempel. 

Vi fikk riktignok noen feilmeldinger under importprosessen, men innleggene har kommet med.  Og det er vel kanskje det viktigste.  Men alligavel. Dessuten stod det noe i rød og truende skrift om ny versjon av importprogramdingsedangsen, noe om en anbefalt oppgradering.  Gode råd mottas med takk.

God formiddag, forresten….! 😀

 
 
 
 
avatar

About Dag Eigil

Kjekk og grei herremann i sin beste middelalder. En tvers igjennom snill og hyggelig fyr som ofte klapper så vel katten som fruen kjærlig på pelsen. En person med moral og personlig integritet på høyde med det beste i utlandet. Hyggelig, omgjengelig og lett å holde ren. Humorist, blogger og hobbyskribent. En venn av ordet i beste forstand
Uncategorized , , , ,

32 comments


 1. Har nok ingen gode råd å komme med her for jeg har beholdt innleggene mine fra Vgb på pc’n og slettet så hele Vgb-bloggen.
  ….men en god formiddaghilsen kan jeg godt sende over fjorden 😀

 2. VGB er for meg “water under the bridge”. Jeg har innleggene mine lagret i Word og bildene mine har jeg selvfølgelig også. Men innleggene forsvinner med vgb 😉

  • Joda, Flabben. Vi har også tenkt i de baner, og mye av det som står i de gamle innleggene er av liten litterær verdi, for å si det slik. Men noe kan faktisk være verdt å ta vare på. Og nå har vi klart det. Med kommentarer og bilder og det hele, overført til Bloghog. Kinda nice! :-)

 3. Har De da ikke lest Bloghogs eminente hjelpefunksjon?
  http://www.bloghog.no/ncs-hoghelp.php?srctext=&vis_26=Vis

  Her står det noe om de magiske besvergelser som skal til for å få med kommentarene :)

 4. Og så har du fått en mengde med stikkord som “Categories”.
  Ikke akkurat det som frisker opp forsiden din 😉

 5. Som “Flabben sider”: Du har fått med deg noen tusen stikkord til forsiden din.
  Jeg vet ikke hvor enkelt det blir å kvitte seg med disse, eller om det har som konsekvens at det blir vanskeligere å finne innleggene dine (uten søkeord), men det du kanskje kan gjøre, er å endre posisjon på venneregisteret ditt slik at det kommer foran “arkiv” og “stikkord”!

 6. Archives og Categories kan endres til rullgardinmeny. Da tar de minimalt med plass. Bare gå til dashbordet, på Widgets. For de aktuelle widgetene kan man krysse av for Show/Display as dropdown :)

 7. Også jeg overførte VGB min hit til Bloghog. Men den tok så mye plass at nå ligger den pent arkivert på en minnepinne. :-)

  • Hmmm. Tok den for meget plass? Hva mener du? Ble importeringen ikke godtatt, eller valgte du minnepennlagring fordi din kapasitet her på Bloghog ble redusert?

   • Dette må du sjekke med Sjalle.
    Men når jeg registrerte bloggen min her på Bloghog og betalte som avtalt 150,- fikk jeg 150 eller 200 mB til rådighet. Bloggen min tok ca 140% av det. Altså måtte jeg møte opp hos Sjalle med pengeboken for å kjøpe mer plass. Nå legger jo jeg ut store bilder sånn av og til derfor kom jeg på i min klokskap at jeg kunne jo legge arkivet fra VGB på en minnepinne på hylle her i heimen. Dette for å frigjøre den plassen arkivet hadde tatt. Også for at jeg regner med at VGB-en min i ettertid stort sett har inntresse bare for meg selv.
    Men på nytt igjen,- ta dette opp med Sjalle for har du ikke kjøpt mer plass enn det du hadde i starten, ja da er det nok gjeldsfengsel for deg i jula. :-)

 8. avatar Leyla

  Se der ja , flott at du fikk det til Dag Eigil! Cluet var visst aa importere 2 ganger slik at kommentarene ogsaa kom med forstod jeg, og det har du faatt til, kjempeflottings!

  Ha an fortreffelig kveld :)

 9. Ser man det! Der ble du jo kvitt alle stikkordene? Da gjenstår bare å søke på et utvalgt knippe stikkord du ofte bruker og se om relevante innlegg dukker opp?

 10. Glemte å spørre: Hva har dette bevirket mht din ledige kapasitet på Bloghog?

  • Hmmm. Der har du jo et poeng. Vil jo anta at det har påvirket kapasiteten i en viss grad, i og med at den importerte filen var på 19,4 MB. Skal likevel sjekke saken. Det der med å nedjustere vgb-importfilen til 19,4 mb krevde jo sletting av en del dilleinnlegg, da. :-)

   • Bare 19,4 mb? Det hørtes jo ganske uskyldig ut?
    Jeg har ikke tort å trykke den knappen i det hele tatt, for på min VGB-blogg ligger 5-6000 bilder i tillegg til 2200 innlegg. Tør ikke tenke på hva som ville skje selv om jeg idag har 1Gb til disp. på Bloghog. . .

Leave a Reply